MENÜ

Kayıp yıldızlar!

900 milyon TL’lik derbide herkesin beklentisi güzel futboldu. Ancak Galatasaray’da Gomis, Belhanda ve Feghouli, Fenerbahçe’de ise Giuliano, Valbuena, Janssen gibi yıldızlar sönük kalınca dev maçtan gol sesi bile çıkmadı.

Kayıp yıldızlar!

Süper Lig’in 9. haftasında herkesin skorunu merakla beklediği mücadele berabere sonuçlandı. 900 milyon TL’lik derbide istenilen seyir zevkine bir türlü ulaşılamadı. Feghouli’nin orta sahadaki performası etkisiz kaldı. Sarı-Kırmızılılar, bu karşılaşmada Belhanda’dan çok şey bekledi.

Fakat Faslı oyuncu, 34. dakikada sarı, 73. dakikada da ikinci sarıdan kırmızı kart görünce takımını 10 kişi bıraktı. Gomis, Galatasaray’ın en iyisiydi ama bir türlü ağları sarsamadı. Genel anlamda Galatasaray’ın yıldızları bu mücadelede yokları oynadı. Fenerbahçe’de ise Giuliano’nun varlığı yokluğu birdi. Valbuena, hırslı görüntüsüyle takımını ateşlemek istedi. Onun da gücü de 72’ye kadar dayandı, yerini Alper Potuk’a bıraktı.

Vasatı aşamadı

Sarı-Lacivertliler’in gol umudu Vincent Janssen, 72 dakika sahada kaldı, bir golü Serdar Aziz’e faul yaptığı gerekçesiyle sayılmadı. Genel anlamda yakaladığı pozisyonları harcayan Hollandalı, bu karşılaşmada vasatı aşamadı.

(ÖZET) Galatasaray-Fenerbahçe maç sonucu: 0-0


Haberin Devamı
YORUM YAZ