MENÜ

Tolgahan İmal'ın Ankara yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Ankara yarış tahminleri

21 Ekim Cumartesi Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Çıktığı gibi ADALYN, etkili sprintiyle CİVANIM…

1.AYAK: Steel Cat ve Village Wind gibi açık yarış atlarının anneden kardeşi olan ADALYN, yarış görüp deneyip kazandıkça pedigrisine yakışır işlere imza atacaktır. İstanbul ve Ankara pistlerinde üst gruplarda varlık gösteremeyince yeniden maiden koşan tay, son startında ikinci olarak yeterli form seviyesinde olduğunu kanıtladı. Hemcinsleri arasında katılacağı mücadeleyi kazanarak, maidena veda edeceğini düşünüyorum.

2.AYAK: Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden güler yüzlü ve temiz kalpli jokey kardeşimiz Ömer Kaya’yı yad edeceğimiz mücadelede, her geçen gün aşama kaydeden ROCK OF SEA, istikrarlı yarışlarına bir yenisini ekleyebilir. İlk isim olarak değerlendirmeye almakta fayda var. İnatçı yarış karakteriyle GO WIND, son yarışına kesinlikle itibar etmediğim ELİPS, üst üste etkili performanslara imza atan LILYANTUS, bu gruba yetebilecek potansiyeliyle BLUE MOONLIGHT, inişli çıkışlı performanslar sergileyen UHTI PUHTI, uzun sprint yeteneğiyle EL HAMSE ve yeni ilgililerinde çıkış yakalayan GOLDEN PUNCH ise sırasıyla önereceğim diğer isimler.

3.AYAK: G1 Ankara Kalesi Koşusunda, devrinin en iyi kum pist atlarını izleyeceğiniz. İçlerinden bir tanesi ise gerçek bir şampiyon olan KINOWA… Her ne kadar son yarışlarında klasının altında koşsa da bilinen kalitesiyle favori olmayı hak ediyor. İstanbul pistindeki son startında beklentilerin altında kalsa da CERASTES, son yarışında Gazi şampiyonu olduğunu hatırlayan DIVINE HEART, mütemadiyen iyi koşan ARYTON, sonlarda uçarak gelebilen BAVİ REŞ, gününde olduğunda farklı koşan KREACHER ve koşacağım derse rakip tanımayacak kapasitedeki HOT CHOCOLATE ile rahat bir koşu izleyelim.

4.AYAK: Profesör Selahattin Batu anısına düzenlenen mücadelede, Ankara çim pistinde özellikle de kısa mesafelerde kuvvetli sprintiyle sonuca giderek hafızalarda iz bırakan Sipse’nin, muhteşem aygır Victory Gallop’tan verdiği temsilcisi CİVANIM, jenerasyonun en iyi taylarından birisi olduğunu şu ana kadarki yarışlarıyla gösterdi. Son startında sprint koridorunu biraz geç bulduğu için ikinciliğe razı olan tay, biraz daha uygun rakipleri arasında kazanmaya yakındır. Günün bir diğer bankosu olarak okurlarımıza öneriyorum.

5.AYAK: Denk güçteki dişi İngiliz taylarının maiden mücadelesinde, mümkün olduğunca fazla safkana şans tanımak yerinde olacaktır. Elazığ kum pistinde iki yarış görerek tecrübe kazanan ALESİS, usta jokeyinin tercihiyle SPREAD THE JOY, ekürisiyle birlikte BROXA, ilk startı tatmşnkar olan LAD BOURBON, çim piste yatkın pedigrisiyle SOUR TIME, ara sonrası hazırlıkları yeterli olan HOBART ve her an farklı koşmasını beklediğim İDİL ilk planda ayrımsız şekilde düşünülmelidir.

6.AYAK: Tabela içindeki yarışları bu gruplar için tatminkar olan ÜNSALMIŞ, son yarışına itibar etmediğim HÜRADAM, her geçen gün ileriye giden formuyla UCANARDA, üst üste etkili koşan TAŞRALI, güçlü kan hattıyla BAYÇINAR, sıkletine rağmen ASTRAKHAN, sonunda kan hattının hakkını vermeye başlayan ÖZZAFER ve uygun rakipleri arasındaki son yarışını çok beğendiğim YELDEĞMEZ sıralamasını olanaklar dahilinde değerlendirmeye alalım. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 2 ) ( 7.5.3.1.8.4.2.6 ) ( 9.14.5.13.4.10.8 ) ( 2 ) ( 1.12.2.5.11.3.4 ) ( 7.11.6.5.10.1.12.8 )








Haberin Devamı
YORUM YAZ