MENÜ

Şenol Güneş'ten uyarı: Kayıp istemiyorum!

Başakşehir maçında galibiyetten başka bir şey düşünmeyen tecrübeli çalıştırıcı, takımıyla yaptığı toplantıda, “Monaco maçının zafer havasını unutun ve sadece bu mücadeleye odaklanın. Kayıp istemiyorum ve sizlerden 3 puanı almanızı bekliyorum” dedi.

Şenol Güneş'ten uyarı: Kayıp istemiyorum!

Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, dünkü idmanda oyuncularıyla bir toplantı yaptı ve Başakşehir karşılaşması öncesi beklentilerini paylaştı.

Ligde önemli bir döneme girdiklerini belirten tecrübeli hocanın futbolcularına, “Önümüzdeki Başakşehir ve ardından karşılaşacağımız Alanya ve Göztepe mücadeleleri bizim için çok önemli olacak. Ancak sizden şu anda istediğim Monaco maçındaki zaferin havasından bir an önce uzaklaşmanız ve sahamızdaki bu maça konsantre olmanız. Artık ligde daha avantajlı bir konuma gelmemiz gerekiyor. Başakşehir, birçok önemli oyuncusunu hafta içindeki Hoffenheim maçında oynatmadı. Karşımıza çok diri şekilde çıkacaklar” dediği öğrenildi.

‘Lige de yansıtmalıyız’

“Bizim ise taraftarımızın desteğini alarak Avrupa’da yakaladığımız bu önemli çıkışı, lige de yansıtmamız gerekiyor” diyerek sözlerine devam eden Güneş’in, “Sizlerden tek isteğim, sadece kendi futbolunuzu sahaya yansıtmanız ve gerçek kimliğinizle 3 puanı almanız. Sizlere güvenim tam. Bu ligin en iyi takımı ve son şampiyon olduğumuzu herkese gösterin” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Orhan Yıldırım


Negredo: Uzun sürmez

Haberin Devamı
YORUM YAZ