MENÜ

Rüştü Reçber'den şok derbi tahmini! Fenerbahçe...

Hürriyet Gazetesi yazarları Rüştü Reçber ile Hakan Ünsal, dev derbiyi masaya yatırdı.

Rüştü Reçber'den şok derbi tahmini! Fenerbahçe...

İki efsane isim derbinin favorisini ve skorunu verdi. Türk futbolunun ve Galatasaray ile Fenerbahçe’nin iki efsane ismi dev derbi öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı… Hakan Ünsal ve Rüştü Reçber, derbinin skorunu verirken, kazanacak takımı da açıkladı… İşte ikilinin yorumları…

RÜŞTÜ REÇBER

Fenerbahçe Teknik Direktörü olsan derbiye, Kameni mi, Volkan Demirel ile mi çıkarsın?

Ben Kameni ile maça başlardım. Bir de Aykut Kocaman gerçekleri var. Hocanın alacağı sorumluğa bağlı kale işi Fenerbahçe’de. Son 3 maçta Kameni’nin performansında negatif durum yok. Ama Volkan’ın takıma olan katsısı düşünülülürse ve Kocaman sorumluluk alırsa Volkan demirel oynar. Benim fikrim ise belli… Kameni’yi kesmem. Volkan Demirel ve Mehmet Topal’ın yokluğunda Hasan Ali, böyle bir derbide kaptanlığı kaldırabilir mi? Rakip ve hakem üzerinde etkisi olabilir mi?Ben kaptanlık bandını, o sorumluluğu kaldırıp ve sahada fazla etkisi olacak oyuncuya verirdim. Mesela şu an akla gelen tek bir isim var Fenerbahçe’de o da Valbuena. Benim kaptanım o olurdu.
[Content:{1325930}]
Nasıl bir derbi bekliyorsun?​

Ben bol gollü ve Galatasaray’ın kazanacağı bir maç bekliyorum. Seyircisi önünde yeni takımıyla sarı kırmızılılar coşacaktır.

Cüneyt Çakır bu maç için doğru bir atama mı?

Kesinlikle doğru bir atama. Son dönemde ülkenin en iyi hakemlerinden bir tanesi ve çok rahatlıkla bu derbiyi yönetecektir.

Dev mücalenin adamı kim olur? Maçı kim kazanır?

Maçın adamı bence Feghouli olur ve zaten dediğim gibi Galatasaray kazanır. Skor da 3-0 ya da 3-1 olur.

(ÖZET) Galatasaray-Fenerbahçe maç sonucu: 0-0

HAKAN ÜNSAL

Herkes Galatasaray’ı favori görüyor ve rahat bir galibiyet alacağını iddia ediyor. Katılıyor musun?

Galibiyet alacağı tarafına katılıyorum ama rahat kısmına çok katılmıyorum. Çünkü son 5 maça bakarsak içeride oynadığı mücadelede tabelada en fazla 2-1 var. O maçta da Fenerbahçe kırmızı görmüştü. Rahat kazanmadı Galatasaray. Bu sene ise farklı bir takım., farklı atmosfer ve oyun var. Bu her şeyi değiştirdi . Kazanacaktır ama çok kolay olmayacaktır.

Galatasaray bu derbiyi kaybederse, şampiyonluk yarışı nasıl şekillenir?

Yeniden başlama durumu olur. Burada Beşiktaş da Medipol Başakşehir’i yenerse işler değişir. Yenilen Galatasaray o zorlu fikstürünü de sıkıntıya sokar.

Gözler Bafetimbi Gomis'te

Nasıl bir derbi bekliyorsun?

Burada nasıl bir derbi olacağına karar verecek olan Aykut Kocaman. Kimi oynatacak, hangi mantıkla oynatacak. Galatasaray’ı biliyoruz saldıracak, gol arayacak. pres yapacak. Kocaman’ın tercihi ve oyun sistemi önemli. Erken bir gol her şeyi değiştirebilir.

Cüneyt Çakır bu maç için doğru bir atama mı?

Bu ülkede atandığında doğru diyeceğiniz bir hakem yok. Dolayısıyla kimi atarsak atalım, bir taraf beğenmeyecek ve derbinin kaybedeni o olacak.

Dev mücalenin adamı kim olur? Maçı kim kazanır?

Fenerbahçe’de Valbuena, diğer tarafta ise tabiki Gomis. Galatasaray 2-1 kazanır. Bence artık Belhanda’nın yeteneklerini ve kalitesini de göstermesi lazım.

'Fenerbahçe'ye gol atarsan 10 numara olursun!'

Haberin Devamı
YORUM YAZ