MENÜ

Manchester City-Burnley maç sonucu: 3-0

İngiltere Premier Ligi'nin 9. hafta mücadelesinde Manchester City kendi sahasında Burnley'i ağırladı. Mücadeleyi City 3-0'lık skorla kazandı.

Manchester City-Burnley maç sonucu: 3-0

Edip Adanır / Etihad Stadyumu

İlkay -Yaya toure-Raheeem sterling -Mangala ve jesus yedekler arasında.

Yarım saatte Chelsea maçına gitmek varken 2.30 saatte trenle City Burnley maçındayım.Manchesterde Guardiola geçen sene yaptığı hatalardan ders almış takım oyunu oynadıkları gibi her pozisyonda oyuncular kenere bakıyor hoca ne diyor diye.

Yardımcı hakem Sian Massey -Ellis kadın olduğu için Richard Keys ve Andy Gray canlı yayında dalga geçince ikisi birden Sky televizyonundan kovulmuştu

15'nci dakikada Chris wood ile Burnley gol şansı yakaladı Moraes tehlikeyi önledi.

Sane ortaladı Silva vurdu Kaleci Nick Pope tehlikeyi önledi.City oyuna ağırliğini koymaya başladı.

Ve penaltı dakika 31 Sane'ye sert hareket kaleci Nick Pope'tan ceza sahası içinde topun başında Aguero ve gol Man City 1-0 önde.

38nci dakikada Aguero soldan sert vurdu top direğin yanından auta gitti. İlk yarıda City üstünlüğü var.Ayrıca kulübe üstünlüğü var.

ikinci yarıda değişiklikler de olacak.City bu sezon komple bir takım.Yedekler her an oyuna girecek ve skoru değiştirecek seviyede

De Bruyne topu uzaklaştırmak yerine kalecisine verince Burnley gol şansı yakaladı ancak tehlike yaratamadılar

Bir dakika sonra Aguero müsait durumda ikinci golü yapamadı, ceza sahası içinde.İlk yarıda 1 dakika uzatma var sergio ve Silva'nın iki vuruşunda kaleci Nick Pope topu ayaklarıyla uzaklaştırdı İlk yarıda Agueronun golüyle 1-0 City önde.

Etihad stadında sağanak yağmur başladı.Guardiola yedekleri ısınmaya gönderdi.City kalesinde önemli bir gol pozisyonuna girdi Burnley Otamaendi topu uzaklaştırdı.

İkinci yarıya Burnley golü düşünerek başladı bir gol şansı ve kornerle kesilen atakları var.

Walker çizgiye inip ortaladı sane gol vuruşunu yapamadı.Oyunun hakimi City ancak ikinci golü çabuk bulamazlarsa Burnley üzerlerine gelecek.

De Bruyne sağdan korner kullandı.City ikinci gol için sahanın her tarafında baskı yapmaya başladı.73ncü dakika City soldan Sane korner kullandı Otamendi kafayı vurdu ve City 2-0 Önde.

Sane ve 3-0 golün asistini De Bruyne yaptı.Agueronun yerine Jesus oyunda.76ncı dakika City 3-0 önde.Belki 7 gol olmaz ama bu maçta 2 gol daha var bence

Fernandinho kenara alındı Yaya Toure oyunda.Geçen sezon Guardiola-Yaya Toure ikilisi birbirlerine selam vermiyorlardı.Bu sezon takım havası üst düzeyde City'de

İlkay oyuna giriyor 80nci dakikada.De Bruyne kenara alındı.

Bu sezon öncelikle Guardiola formda geçen sezon oynattığı kaleci-Liberodan vazgeçmiş elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanıyor hepsine şans vererek.

Benim bu sezon favorim City şampiyonluk için.

87'nci dakikadayız Etihad stadında.3 dakika uzatma oynanıyor.Sane biraz dikkatli vursa 4ncü golü atabilirdi.

Ve maçı City 3-0 kazandı Etihad stadından selamlar sevgiler.

Maç kadroları

Manchester City: Ederson, Kyle Walker, John Stones, Otamendi, Kevin de Bruyne, Fabian Delph, Leroy Saner, Bernardo Silva, David Silva, Fernandinho, Sergio Agüero

Yedekler: Claudio Bravo, Danilo, Mangala, Sterling, İlkay Gündoğan, Yaya Toure, Gabriel Jesus

Burnley:Nick Pope, Lowton, Tarkowski, Ben Mee, Stephen Ward, Jack Cork, Brady, Hendr,ck, Defour, Arfield, Wood

Yedekler: Lindegaard, Taylor, Bardsley, Kevin Long, Gudmundsson, Westwood, Barnes

Haberin Devamı
YORUM YAZ