MENÜ

Aykut Kocaman bu sözlerle motive etti: Artık söz sizde

Aykut Kocaman, dünkü antrenmanda futbolcularını, “Artık top sizde. Son sözü siz söyleyeceksiniz. Onların seyircisi, 8 puanlık avantajı olacak ancak biz de yüreğimizle oynayacağız” sözleriyle motive etti.

Aykut Kocaman bu sözlerle motive etti: Artık söz sizde

Fenerbahçe’de artık tüm camianın gözü kulağı bu akşamki Galatasaray derbisinde. Sarı-Lacivertliler, sezona fırtına gibi başlayan rakibi karşısında sahaya 8 puan geride çıkacak. Bu durum takım üzerinde baskı yaratırken, Aykut Kocaman hafta boyunca yaptığı konuşmalarla oyuncularını hem rahatlatmaya hem de motive etmeye çalıştı. Kocaman, dünkü idmanın ardından da öğrencilerini etrafına topladı. “Artık top sizde” diyerek sözlerine başlayan başarılı teknik adam motivasyon konuşmasında şunları söyledi:

‘Özgüvenleri yüksek’

“En iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Sahaya çıkıldığından itibaren ise son sözü söyleyecek olan sizlersiniz. Evet, maça rakibimizden 8 puan geride başlayacağız. Onların özgüveni yüksek, arkalarında 55 bin taraftarları olacak. Ancak biz de sahaya yüreğimizi koyacağız.”

‘Bizim için daha önemli’

Galatasaray ile ne için oynarsak oynayalım bu maçlar her zaman önemlidir. Bu kez bizim için önemi daha da fazla. Size bunu anlatmama gerek yok. Saha içerisinde hep birlikte hareket edip, sabırlı olup, panik yapmadan oynayarak kazanacağınıza inancım tam. Bu maçla birlikte Süper Lig’de var olduğumuzu herkese göstereceğiz.”

Yusuf Dursun

Kocaman, derbi 11'ini belirledi

Haberin Devamı
YORUM YAZ