MENÜ

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış programı. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

20 Ekim Cuma İstanbul at yarış programı. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

SECRET VICTORY günün kalesi

1.AYAK: Tempo koşularını seven Börteçine, dinçlikle ilk şans verdiğim isimdir. Fit duruma gelen Khor Kalba, yetenekli aprantisiyle ikinci şans verdiğim isimdir. Oghuz, Kepez Storm ve Mark Holmes sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

2.AYAK: Bu aralar çok iyi form tutan Mahrem, sıkletine rağmen denk rakipler yanında ilk şans verdiğim isimdir. Formunda önemli gelişmeler görülen Dilşeker, ikinci şans verdiğim isimdir. Kışgülü, Pexuss, Elmasınkızı ve Sunatay sırasıyma şans verdiğim diğer safkanlardır.

3.AYAK: İlk iki startında yetenekli bir tay olduğunu gösteren Secret Victory'nin artan form ve tecrübesiyle bu grupta da kazanmasını bekliyorum.

4.AYAK: Yetenekli safkan Khan of Ghost, devam ettirdiği formuyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Son startını Mob Rules ile yetenekli kısrak Write To Ellie ikilisi favorinin rakipleridir.

5.AYAK: Corcovado, Aga Osman ve Gecekondu üçlüsü bu ayak için yeterlidir.

6.AYAK: Tedavisi sonrası noksansız hazırlanan Özilhan, dinçlikle ilk şans verdiğim isimdir. Formunda ilerlemeler görülen Onurşah, bu startı dahil takibe alınmalı. Berktin ve Kaplankaya ikilisi sürprizlerimdir. İyi bir gün ve bol şanslar dilerim....

1-2-7-4-5
1-3-2-5-4-8
6 tek SECRET VICTORY
1-5-2
3-5-7
6-5-2-4

Haberin Devamı
YORUM YAZ