MENÜ

THY EuroLeague-FANATİK işbirliği

Türkiye'nin gerçek spor gazetesi FANATİK olarak, Avrupa basketbolunun 1 numaralı organizasyonu olan THY EuroLeague'in, 2 yıl boyunca Türkiye'deki medya partneri olacağımızı gururla duyuruyoruz.

THY EuroLeague-FANATİK işbirliği

Basketbolda Avrupa'nın en önemli organizasyonu olan THY Euroleague ile, Türkiye'nin gerçek spor gazetesi FANATİK güçlerini birleştiriyor.

Bu sezon ülkemizi Fenerbahçe Doğuş ile Anadolu Efes'in temsil ettiği THY EuroLeague'in, Türkiye'deki medya partneri 2 yıl boyunca gazeteniz FANATİK olacak.

THY EuroLeague'a özel oluşturulan kategoriyle birlikte, bu önemli organizasyona dair öğrenmek istediğiniz ne varsa, fanatik.com.tr aracılığıyla hizmetinizde olacak.

Takım analizleri, maç önü ve sonrası detaylar ve istatistikler, maçların özetleri, hiçbir yerde bulamayacağınız en özel görüntüler, THY EuroLeague'de forma giyen Avrupa'nın en önemli yıldızlarıyla yapılacak özel röportajlar ve daha birçok yenilik THY EuroLeague-FANATİK işbirliğiyle basketbolseverlerle buluşacak.

THY EuroLeague de, resmi sitesinden Fanatik ile yaptığı anlaşmayı resmen duyurdu.

EuroLeague Basketbol Direktörü Alex Ferrer Kristjansson ve Fanatik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necil Ülgen'in de açıklamalarına yer verilen metinde yer alan detaylar şu şekilde:

THY Euroleague'in medya partnerleri arasına Türkiye'nin sporda lider markası FANATİK de dahil oldu.

Bu anlaşmayla birlikte fanatik.com.tr aracılığıyla THY EuroLeague'le ilgili tüm içerikler aralıksız olarak basketbolseverlerle buluşacak.

1995 yılında yayın hayatına başlayan Fanatik Gazetesi, EuroLeague ve EuroCup uzmanı gazeteci Gökhan German'ı kadrosunda bulunduruyor.

THY EuroLeague Basketbol Direktörü Alex Ferrer: Kristjansson: ''Türkiye basketbolu çok seviyor. EuroLeague Basketbolu için Türkiye en önemli pazarlardan biri. Fanatik ile yapacağımız işbirliği, karşılıklı olarak iki kuruma da çok şey kazandıracaktır.''

Fanatik Gazetesi, THY EuroLeague'le yaptığı medya partnerliği anlaşması ile, Fransa'nın L'Equipe, İtalya'nın La Gazetta dello Sport ve Rusya'nın Sports.ru gibi önemli medya kuruluşlarının arasına katıldı.

Fanatik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necil Ülgen: THY EuroLeague, Avrupa'nın en önemli basketbol ligi. EuroLeague organizasyonu ile yaptığımız bu işbirliğinden dolayı çok mutluyuz. Bu yeni birliktelik, basketbolseverlere de büyük katkılar sağlayacaktır. Fanatik Gazetesi olarak her zaman basketbolla yaşayan bir aileyiz. Fanatik Basket markasıyla, yıllarca okuyucularımıza basketbol gazetesi yayımladık. Şu anda aylık basketbol dergisi çıkarıyoruz. EuroLeague ile yaptığımız bu anlaşmadan ötürü gururluyuz.

FANATİK THY EUROLEAGUE ÖZEL KATEGORİSİ

THY EUROLEAGUE RESMİ SİTESİ


Haberin Devamı
YORUM YAZ