MENÜ

Muratpaşa'da hedef seriye devam

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin namağlup lideri Muratpaşa Belediyespor, sahasında Kastamonu Belediyespor’u ağırlayacak.

Muratpaşa'da hedef seriye devam

İlk 5 haftanın geride kaldığı Süper Lig’de 5’te 5 yaparak 10 puanla liderlik koltuğuna oturan Muratpaşa Belediyespor, bu hafta sonu sahasında ligin iddialı ekiplerinden Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübünü ağırlayacak. Pazar günü saat 15.00’de Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı Kürşat Erdoğan, İbrahim Özdeniz hakem ikilisi yönetecek.

Hazırlıklarını günde tek antrenmanla sürdüren Muratpaşa Belediyespor da zorlu karşılaşma öncesi moraller yerinde. Antrenör Birol Ünsal, lige Muratpaşa Belediyesi’ne yakışır şekilde başladıklarını belirterek, “Ama lig uzun bir maraton. Özellikle kendi evimizde oynadığımız tüm karşılaşmaları kazanmak istiyoruz. Kastamonu Belediyesi saygı duyulacak bir ekip. Çok formdalar. Ama Antalya’da maça çıkmak her takım için zordur. Muratpaşa sahasında seyirci desteğini de arkasına aldığı zaman farklı bir takım oluyor. Tek hedefimiz galibiyet serisini devam ettirmek” dedi.

Muratpaşa Belediyespor’a Kastamonu Belediyesi’nden katılan Ceren Coşkun, eski takımına karşı sahaya çıkacak olmasının kendisine aynı bir motivasyon sağladığını belirtti.

Takımın Rus oyuncusu Valeriia Baranik ise yeni öğrenmeye başladığı Türkçesiyle “Bu önemli bir maç kazanmak istiyoruz” dedi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ