MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Bursa at yarış tahminleri

20 Ekim Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

ASHRAQA hat trick yapar

1.AYAK:İlk kez koşacak tüm tayların ayaklarının düz basmasını temenni eder, emekçilerine bol şanslar dilerim. Ayağına çabuk başarılı safkanlardan ‘’Clark Kent’’in ana-baba tam kardeşi olan PRENS RORO ile 5 gün önce adı gibi İstanbulda jet gibi bir yarış yapan ‘’Jettay’’ ın anneden kardeşi olan HİLTİ ikilisi önde olmak üzere, DECARLO, ÖCAL TAY, AS DE COEUR, ERVURGUN diğer şans verdiğim taylardır.

2.AYAK:Son dönemde çok iyi form tutan ve yarışlarına da yansıtan ASHRAQA, taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamıştır herhalde. Anneden kardeşi süper kısrak ‘’Adakarası’’ nın kalibresinde olmasa da uzun sprint yeteneğini ondan almış. Koşuda ‘’Raziye Ana, Lea’’ gibi süratli isimlerin bulunmasından dolayı gidişatın ekmeğine yağ süreceği kanaatinde olduğum fit durumdaki kısrakın, kuvvetli pilotunun karşılarda yapacağı güçlü teşviklere aynı oranda reaksiyon gösterip, gençliğinin ateşiyle birçoğu ablası olan hemcinslerine aman vermeyip, hat trick yapacağı kanaatindeyim.

3.AYAK:OLTACI, tam bir kaba kum atı. İstanbulda beklenen çıkışı yapamayınca Kocaeli’ye rotayı çevirmişti, orda 1 kez kazansa da tam anlamıyla randıman veremediğini geçmiş yazılarımda da belirtmiştim. Çünkü oranın kumu da hafif, daha kaba olan Bursa’da katıldığı kum yarışlarının birinde ‘’Bombacan’’ gibi çok formda bir isme mağlup olurken, diğerinide geçende kazandı zaten. Ankarada tabela dışında kaldığı bir kaba kum yarışı var ama Grup yarıştı, burayla kıyaslamayız, ağır favorimdir. Risk edenler ikinci banko girebilir. Edemem diyenlere, aradan sonra gördüğü üst üste yarışlarla artık kazanacak kıvama gelip bu kez jokey deklare edilen HACIVAT ile Grup 2 yarıştan sonra 2.5 ay ara verip tedavisi yapılan, aradan sonra iki yarış görüp tık nefese gelen 6.5 kiloda düşen ERDURAN, 2 aydır takibimde olan YENİŞARLI rakip sıralamamdır.

4.AYAK:MİLLİ gururumuz GÜMBÜRGÜMBÜR’e olan sevdamı yakın takipçilerim bilirler. Nalı odamda, hatıraları aklımda.. Hatıralar demişken hiç unutmam, 8 Temmuz 2013 Bursada ilk yarışı, daha kimse adını sanını bilmiyor, gazete kuponumun aynısını kendimde yatırmıştım. ‘’Dorabey ile Çelikpençe’’ anayasa koşuda. 150’den sonra bariyer dibine yaslanıp bir gelişi vardı, tren gibi.. Altılıyı bulmuştum, misli misli çiftesini bulmuştum, ikilisinide yemiştim, ilaç gibi gelmiş beni uzun bir süreye ileriye atmıştı. Facebookta manşetlerim albümümde o günkü gazete altılısı hala durur. Bu yarışta kaçıncı gelmesi önemli değil, bende favoridir. Kalitesi malum diğer isimler MAVİ DALGA ile BURKAL rakip önerilerimdir.

5.AYAK:Verdiği kısa aradan sonra koştuğu yarışında makinada 4 boy kalmasına rağmen ‘’Waıt For It’’ gibi bu grupla mukayese etmeyeceğim bir ismin kazandığı yarışla ondan aman aman bir fark yemeyen ZUZUNAZ, önde boş kalırsa bu kez bitirebilecek rakipleri yakalayan LATINA GIRL, maiden olmasına rağmen aradan sonra koştuğu ikinci yarışının kısa vade olduğuna dikkat çekmek istediğim ‘’Bavi Reş’’ gibi iyi bir atın anneden kardeşi olan MY BROTHER, koşunun favorisi SWORD DANCING, son startında gününde olmayan makine çıkışında da koşuya adapte olmakta sıkıntı çekerken bunu belli eden DARK KHAN, takibimdeki LA REYNA sıralamamdır.

6.AYAK:Tuttuğum atlar şablondadır.

7,6,2,9,1,3 // 3 // 1,2,3,9 // 1,6,3 // 7,5,9,6,1,4 // 4,13,1,8,5

Haberin Devamı
YORUM YAZ