MENÜ

Galatasaray'da ilk 11 şekilleniyor

Süper Lig'in 9. haftasında Türk Telekom Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, ilk 11'i belirlemeye başladı. Konyaspor maçında sakatlanıp oyundan çıkan Garry Rodrigues'in yerine Tolga Ciğerci'nin derbide oynayacağı öğrenildi.

Galatasaray'da ilk 11 şekilleniyor

Süper Lig'in 9. haftasında Türk Telekom Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, ilk 11'i belirlemeye başladı.

Kalede her zaman olduğu gibi Muslera ile başlayacak olan Sarı-Kırmızılılar'da savunmanın sağı ise Mariano'ya emanet olacak.

Stoperde Maicon'un partnerinin kim olacağı ise yarın yapılacak antrenman sonrasında belli olacak. Tudor sezon başından bu yana forma verdiği ve geçtiğimiz hafta Atiker Konyaspor maçında sonradan oyuna dahil ettiği Serdar Aziz ve Jason Denayer arasında seçim yapacak.

Savunmanın solunda ise yüzündeki maskeden kurtulan yeni transfer Iasmin Latovlevici'nin görev alması bekleniyor.

(ÖZET) Galatasaray-Fenerbahçe maç sonucu: 0-0

Defans hattının hemen önündeki isimler ise Fernando Reges ve Badou Ndiaye olacak.

Cimbom'a müjde! Tolga Ciğerci dönüyor
Sezona fırtına gibi giren ve attığı gollerle en verimli dönemi yaşayan Tolga Ciğerci, sakatlığını atlattı ve ilk 11'e dönüyor. 10 numara pozisyonunda ise forma yine Younes Belhanda'nın. Sağ kanatta ise oynamaya başladığından beri taraftarı kendine hayran bırakan Sofiane Feghouli oynayacak.

Galatasaray'ın derbideki en büyük gol silahı ise hiç kuşkusuz Bafetimbi Gomis olacak.

FANATİK ÖZEL


Ünlüler hangi takımlı? İşte Fanatik Ünlüler


Milan Baros'u hiç böyle görmediniz

Haberin Devamı
YORUM YAZ