MENÜ

Ergin Ataman'dan Devlet Bahçeli'ye cevap

Milli Takım ve Galatasaray eski başantrenörü Ergin Ataman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Galatasaray Futbol Takımı'na ilişkin yaptığı açıklamaya Fenerbahçe Basketbol Takımı üzerinden cevap verdi.

Ergin Ataman'dan Devlet Bahçeli'ye cevap

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde Galatasaray Futbol Takımı'nın Atiker Konyaspor maçına 11 yabancı oyuncuyla çıkmasına ilişkin sert bir eleştiride bulunmuştu.

Devlet Bahçeli basın mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında futbola da değinen Bahçeli, ilk 11’inde yerli futbolcu bulunmayan Sarı Kırmızılılar'ı “Galatasaray ismini değiştirsin. Böyle takım mı olur canım?” sözleriyle eleştirmişti.

Bugün ise Basketbol Milli Takımı ve Galatasaray Basketbol Takımı'nın eski başantrenörü Ergin Ataman konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli'nin açıklamaları sonrası tecrübeli çalıştırıcı basketbolda Fenerbahçe Doğuş'un oyuncu tercihlerinden bir örnekle konuya müdahil oldu.

Ergin Ataman kendi Twitter hesabından "Değerli devlet büyüğümüz Sayın Devlet Bahçeli Galatasaray'ın ilk 11'inde Türk oyuncu olmamasıyla ilgili ağır bir eleştiri yapmış. Bir süredir İtalya'dayım ve dün akşam Euroleague Olympia Milano- Fenerbahce Doğuş maçını izledim. Kadrosunda Sinan, Melih, Barış gibi Türkiye Milli Basketbol takımının çok önemli parçaları olan 3 milli oyuncusu bulunan Fenerbahçe Doğuşita ne yazık ki biri bile, yine 1 saniye dahi süre alamadı. Demek ki sorun sadece futbol ve sadece Galatasaray değil! Ya sporumuzu böyle kabul edeceğiz ya da hep beraber acil bir çözüm üreteceğiz." şeklinde Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına yönelik konuyla ilgili görüşlerini belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ