MENÜ

Sasa Filipovski: "Maçı kazanmayı bildik"

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Slovenya temsilcisi Petrol Olimpija’yı 87-83 mağlup eden Banvit’in başantrenörü Sasa Filipovski, galibiyet için mutlu olduklarını söyledi.

Sasa Filipovski: "Maçı kazanmayı bildik"

FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Banvit'in uzatma sonunda Petrol Olimpija'yı mağlup ettiği maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski, gruba zor bir fikstürle başladıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Venezia maçında 3 uzatmaya giden bir süreç yaşadık. Bu maçta da bir uzatma periyodu oldu. Takımım iki maçı da koparamadı. Uzatma periyodunda da belli başlı zorluklar yaşadık ancak bu maçı kazanmayı bildik. Oyuncular bu dönem içerisinde belirli bir güven kaybı yaşadı. Bu güven kaybını zamanla aşacaklar."

Petrol Olimpija Başanrenörü Gasper Okorn ise Banvit’in zorlu bir rakip olduğunu bilerek sahaya çıktıklarını aktararak, "İlk 25 dakika iyi olan taraf Banvit’ti. Son 15 dakikada savunmamızla oyuna tutunduk. Kazanma noktasına geldik ama kaybettik. Son pozisyonun yorumunu sizlere bırakıyorum." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ