MENÜ

Fenerbahçe taraftarına derbi uyarısı

Geçen sezonki deplasmanlara gidişlerde yaşananları göz önüne alan Fenerbahçe Yönetimi, Galatasaray derbisi öncesi de taraftarlarını bu konuda uyarıp, sağduyulu olmalarını istedi

Fenerbahçe taraftarına derbi uyarısı

Fenerbahçe Kulübü, daha önce Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanlarına gidişler sırasında taraftarlarının neden olduğu olayları hatırlatıp, Sarı-Lacivertliler’e uyarılarda bulundu. Kulüp, taraftarlarını sağduyulu olmaları konusunda uyardı ve gidişle ilgili bilgiler verdi. Özetle, “Maç günü statta tek geçişlik pass kart dağıtımı yapılmayacaktır. Taraftarlarımızın, daimi ve tek geçişlik kartlarını, stadımızın yanında bulunan Passolig gişelerinden temin etmeleri gerekmektedir.”

‘Ya sorumlular ya da herkes’

“Karşılaşmaya geleceklerin, maç günü 14.00’te, Ülker Stadı önünde hazır olmaları gerekmektedir. Bu noktada bilet kontrolleri ve üst aramaları yapılacak, otobüslerle 15.30’da hareket edilecektir. Otobüslerde oluşacak maddi hasar durumunda emniyet birimleri sorumluları derhal tespit edecek, tespit edilememesi durumunda otobüse binen tüm taraftarlara yasal işlem uygulanacaktır” denildi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ