MENÜ

Fenerbahçe-Kasımpaşa maç kaç kaç? (Fb-Kasımpaşa canlı skor)

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı başladı. Derbi haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı mağlup ederek puan farkını düşürmenin hesaplarını yapıyor. Peki, Fenerbahçe-Kasımpaşa (FB-Kasımpaşa) maçı kaç kaç? Canlı skor takibi ve maçın canlı anlatımı ile tüm detaylar fanatik.com.tr'de...

Fenerbahçe-Kasımpaşa maç kaç kaç? (Fb-Kasımpaşa canlı skor)

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Sarı-Lacivertli ekip üst üste aldığı galibiyetlerle zirvede ben de varım demişti. Derbi haftasını iyi değerlendirmek isteyen Kanarya, galip gelmesi durumunda lider Başakşehir'le olan puan farkını 4'e indirecek. Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı kaç kaç devam ediyor? Fb-Kasımpaşa maç kaç kaç? İki takım taraftarlarının merak ettiği sorular... Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı olarak ekranlara geliyor. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...


FENERBAHÇE-KASIMPAŞA CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


İşte 11'ler

Fenerbahçe:
Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Aatif, Alper Giuliano

Yedekler: Kameni, Erten, Neto, Hasan Ali, Isla, Ozan, Oğuz Kağan, Valbuena, Ahmethan, Van Persie

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Youssef, Omeruo, Veigneau, Pavelka, Veysel, Mensah, Trezeguet, Murillo, Eduok

Yedekler: Kadem, Onur, Burak, Ahmed, Abdullah, Hakan, Hasan, Etoundi, Rangel, Neumayr

Şampiyonluğa ‘Fener’ yak!

Sarı-Lacivertliler, milli aradan önceki Osmanlı beraberliği ile dibe vurmuştu. Ancak Sivas ve Antalya galibiyetleri, Aykut Kocaman ve öğrencilerinin yeniden yükselişe geçmesini sağladı. Fenerbahçe taraftarları da bu akşamki Kasımpaşa maçıyla birlikte yeni bir sayfa açma kararı aldı. Sarı-Lacivertli taraftar grupları, küslükleri, dargınlıkları bir kenara bırakarak herkese tribündeki yerini alma çağrısı yaptı. Twitter’da da #ŞampiyonluğaFenerYak etiketiyle binlerce paylaşım yapıldı. Taraftarların, Kasımpaşa maçının biletlerine büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. Kombine sahiplerinin de gelmesi halinde bu akşam tribünlerde en az 30 bin futbolseverin olması bekleniyor.

1891 gündür yenilmiyor

Kasımpaşa bu sezon başarılı sonuçlarla dikkat çekti. Ancak Lacivert-Beyazlılar’ın Fenerbahçe’ye karşı şansı tutmuyor. Kasımpaşa, Sarı-Lacivertliler’i ligde en son 29 Eylül 2012’de, yani tam 1891 gün önce 2-0’lık skorla mağlup etmişti. Kanarya, bu maçın ardından oynanan 9 karşılaşmanın 8’ini kazanırken, geçtiğimiz sezon Kadıköy’de oynanan mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.

Yönetimden moral ziyareti

Sarı-Lacivertliler, dün yapılan son antrenmanın ardından Kasımpaşa maçı için kampa girdi. Asbaşkanlar Ali Yıldırım, Nihat Özbağı, İlhan Ekşioğlu ve Önder Fırat, futbolculara ve teknik heyete moral ziyaretinde bulundu. Ayrıca Yalova’dan gelen bir grup taraftar da takımla hatıra fotoğrafı çektirip, zorlu maç için başarı dileklerinde bulundu. Bu arada başkan
Aziz Yıldırım, çeşitli temaslarda bulunmak için Düzce’ye gittiği için bu hafta futbolcularla bir araya gelemedi.

Fenerbahçe’de son dakika

Sarı-Lacivertliler’de zorlu maç öncesi forvet hattında kriz yaşanıyor. Vincent Janssen, geçtiğimiz hafta Antalya maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Bir diğer golcü Roberto Soldado ise aynı maçta sakatlandı. Fernandao’nun sakat, RvP’nin ise artık kadroda düşünülmemesi nedeniyle bugün ileri uçta Aatif’in oynaması bekleniyor.

Kasımpaşa’da son dakika

Kemal Özdeş, bugün iki oyuncusundan yoksun sahaya çıkacak. Orta sahanın önemli ismi Loret Sadiku, sarı kart cezalısı olduğu için Kadıköy’de arkadaşlarını yalnız bırakacak. İstanbul temsilcisinde bugün görev yapamayacak diğer oyuncu ise Fode Koita. Gineli forvet, sakatlığını atlatamadığı için Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Sarı kart alarmı

Ülker Stadı’ndaki zorlu karşılaşmaya iki takımda da önemli isimler kart sınırında olarak çıkacak. Bu sezon Fenerbahçe savunmasının değişilmez ismi olan Neustadter, Kasımpaşa karşısında kart görürse haftaya zorlu Bursa deplasmanında görev yapamayacak. Fenerbahçe’de ayrıca Hasan Ali de sınırda bulunuyor. Kasımpaşa’nın yıldızı Mensah da bu akşam sarı kart görmesi halinde haftaya Trabzonspor maçında cezalı olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ