MENÜ

Altınordu ve Petrol ofisi arasında sponsorluk anlaşması

Türkiye’nin akaryakıt ve madeni yağ sektörünün önemli isimlerinden Petrol Ofisi ile İzmir'in köklü kulüplerinden Altınordu, 3 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Altınordu ve Petrol ofisi arasında sponsorluk anlaşması

Akaryakıt ve madeni yağ sektöründe adını duyuran Petrol Ofisi ile Türk futbolunun en önemli kulüplerinden olan ve kadrosunda yabancı oyuncuya yer vermeyen Altınordu, çok geniş çaplı bir projeye imza attı.

Proje kapsamında iş birliğinin imzaları ise Bornova Belediye Stadında Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper attı. Atılan imzayla birlikte sponsorluğun, A Takım forma sponsorluğu, U12 İzmir Cup ile diğer uluslararası küçük yaş futbol turnuvalarının destekçiliğinin yanı sıra geliştirilecek çeşitli projelerini kapsadığı ifade edildi. Yine belirlenecek Petrol Ofisi istasyonlarında Altınordu formalarının da sergilenmesini içeren sözleşmenin de ilk etapta 3 yıllık olarak imzalandı.

"Biz, bu toprakların çocuklarına güvenerek yola çıktık"

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yola çıktıkları 2012 yılından bu yana ilk kez özel bir kurum ile iş birliği içerisine girdiklerinin altını çizerek, “Biz, bu toprakların çocuklarına güvenerek yola çıktık ve beş yılımızı başarılı bir şekilde geride bıraktık. Şu anda Avrupa’da üç büyüklerden sonra en fazla tanınan futbol kulübüyüz. Daha geçen hafta İspanya’da Real Madrid, Atletico Madrid, Athletic Bilbao, Villarreal ve Real Sociedad ile bir araya gelerek karşılıklı neler yapabileceğimizi masaya yatırdık. Petrol Ofisi de bu topraklarda doğarak sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın saygınlığını kazanan bir Türk markası oldu. Ben bu projeye, bu topraklardan çıkan iki değerli kurumun güç birliği olarak bakıyor ve bu nedenle de gönülden destekliyorum” dedi.

Özkan, Petrol Ofisi ile birlikte çıkılan yolun standart bir forma sponsorluğu olmadığının da altını çizerek,

“Altınordu forması bizim için çok değerli. Her bir ilmeğinde yüz yıla yaklaşan bir emek ve ter var. Böyle değerli bir ürünü, uzun süredir ticari pazarlık malzemesi yapmayı düşünmüyor ve formamızı UEFA ile yapacağımız önemli iş birliklerinde, bir sosyal sorumluluk projesinin ana aktörü olarak kullanmayı planlıyorduk. Petrol Ofisi, bize inanılmaz bir yaklaşım içerisinde geldi ve açıkçası aklımızı çeldi. Petrol Ofisinin içten, çocuklarımızı kucaklayan ve bugünü değil yarını düşünen yaklaşımını görünce, ‘evet’ dedik. Bu projeyle Türk gençlerine enerji kazandıran Petrol Ofisi’ne örnek yaklaşımı için teşekkür ediyor ve diğer kurumların da örnek almasını diliyorum. Bu iş birliğini, A Takım forma sponsorluğu değil, Türk gençlerini daha da ileriye taşıyacak bir projeye verilen destek olarak değerlendiriyoruz” diye konuştu.

"Avrupa kupalarında başarılara imza atacağına inanıyoruz"

Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper ise şöyle konuştu:

"Altınordu’nun bu iş birliğinin yaratacağı sinerji ve attığı sağlam, güçlü adımlar ile parlak günlerine yeniden kavuşacağından hiç şüphe duymuyoruz. Altınordu’nun, kısa vadede önce Süper Lig’de ardından da Avrupa kupalarında başarılara imza atacağına inanıyoruz. Bu iş birliğine imza atmamızın en önemli nedeni; hiç şüphesiz Altınordu’nun sahip olduğu bu özgün ve güçlü felsefesidir. Petrol Ofisi olarak biz de insanın değerini bilen, insana yatırım yapan bu felsefeyi benimsiyor ve destekliyoruz. Altınordu, ayağı sağlam yere basan, ülke futboluna, sporuna gerçek katkıyı sağlayacak kalıcı başarıları hedefliyor. Tıpkı bizim gibi geleceğe bakıyor, geleceği tasarlıyor ve geleceğin alt yapısını bugünden yaratıyorlar. Bizler de Petrol Ofisinde yeni ufuklara bakıyoruz ve geleceğin hazırlıklarını yapıyoruz. Bu nedenle Petrol Ofisi ve Altınordu Futbol Kulübü arasındaki bu iş birliği, çok doğru bir zamanlama ile çok doğru bir şekilde ve bir o kadar da anlamlı olarak gerçekleşen bir birliktelik, beraberlik."

Törene ayrıca, her iki markanın üst düzey yöneticileri, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Altınordu FK Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, A Takım kaptanları Serkan Göksu ve Uğur Arslan Kuru’nun yanı sıra Erce Kardeşler ile Fatih Aktay, Futbol Meslek Okulu (AFMO), Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) sporcuları ve teknik kadrosu eşlik etti.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ