MENÜ

Trabzonspor, Rıza Çalımbay ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor anlaşmaya vardığı Rıza Çalımbay ile sözleşme imzaladı. Deneyimli teknik adam imza töreninde net mesajlar verdi.

Trabzonspor, Rıza Çalımbay ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor, Rıza Çalımbay ile sezon sonuna kadar anlaştığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde;

Şirketimiz ile Sayın Rıza Çalımbay arasında, profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda, 2017/2018 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır.

Trabzonspor, Rıza Çalımbay için imza töreni düzenledi.

Rıza Çalımbay'ın imza törenindeki açıklamaları şu şekilde;

"Bizim için şu an tek sıkıntı zaman"

Trabzonspor gibi bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Çalımbay, "Köklü bir camia. Futbolculara güveniyorum. Bizim için şu an tek sıkıntı zaman. Taraftarlar son zamanlarda ne kadar üzülse de bize destek vermeleri gerekiyor. Taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Futbolcuların geçmişi unutup oynayacağımız maçlara bakması gerekiyor. Trabzonspor çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Tek şanssızlığımız takıma sonradan gelmek. Önümüzdeki maçlara hazırlanmamız gerekiyor. İşimize çok iyi şekilde başlayacağız. Yönetimle konuşacağız" dedi.

Mehmet Ali Yılmaz: Yapamıyorlarsa bıraksınlar, Trabzonspor sahipsiz kalmaz

"Teknik adam değişikliği her zaman oluyor"

"Trabzon'dan bir arkadaşımızı almayı düşünüyoruz teknik ekibimize" diyen Çalımbay, "Bireysel olarak baktığımızda iyi bir kadro var. Kim formda ise kim daha iyiyse o arkadaşlarımızı oynatmaya çalışacağız. Takımı düşünen, takım için her şeyini veren arkadaşlarımızı oynatacağız. Hırslı ve arzulu olmalarını herkesten isteyeceğiz. Kendi sahamızda daha hırslı, daha çok mücadele eden bir takım olacağız. Teknik adam değişikliği her zaman oluyor. Ben de Antalya'daydım. Önemli olan gittiğiniz takımı daha iyi yerlere getirmek" dedi.

"Şenol hoca çok iyi gidiyor"

Şimdiden lig koptu gibi bir şey düşünmenin doğru olmadığını ifade eden Çalımbay, "Son maçlara baktığımızda futbolcu arkadaşlarımızın kendilerine gelmeleri gerekiyor. Çünkü onların oyunları bu değil. Görevimi bıraktığım gün ilk beni arayan Şenol hoca oldu, çok iyi şeyler söyledi bana. Şenol hoca çok iyi gidiyor. Mükemmel bir grafik çiziyor. İnşallah biz de aynısını yapmak için elimizden geleni yapacağız. Ben başkanla konuştum. Gece 2'de konuştuk ve bir araya geldik. Her türlü şeyi konuştuk kendisiyle. Başkan işlerinden dolayı burada olamadı. Kendisi de burada olmak istediği söyledi" dedi.

"Herhangi bir korkum yok"

Ciddi şekilde puan farkı olduğunu söyeyen deneyimli teknik adam, "Artık herkesin işin ciddiyetini bilmesi gerekiyor. Kadroyu gördükten sonra belki eksiklerimiz olacak ve yönetimden 1-2 transfer isteyeceğiz. İşin zor olduğunu biliyoruz ama yanlış anlaşılmasın herhangi bir korkum yok. Bizim önümüzde oynayacağımız olan 3 maç çok önemli. Maça 2 gün de olsa 1 gün de olsa hiç düşünmeden kulübede çıkacağım. Taraftar takıma kızıp, bundan önceki skorlara bakarsa bizim için çok büyük bir kayıp olur. Galatasaray şu an ligin en formda takımlarından bir tanesi. Ben sezon başı Antalya ile oynadım tek puan kaybı bizim maçtı. Arkadaşlarımızın kapasitelerinin en üst düzeye çıkmaları gerekiyor. Ama en önemlisi taraftar desteği" dedi.

Trabzonspor’a teknik direktör dayanmıyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ