MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

18 Ekim Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.


ADINI SEN KOY Bu mesafede kendini bu kez ispatlar

1.Ayak: 1200 metrede çim pistte yapılacak olan koşuda Aytigin Han ilk aşnsı vereceğim safkandır. Kariyerine kazanarak başlayan ve sonraki dönemde açık ve KV koşularda yer alan Aytigin Han son yarışında hand-14 koşmuştu. M.Çiçek gibi çıkışta olan bir jokeyin daha önce de bindiği bu grupta bu kez favorimdir. Form durumunda ilerleme olan Golden King son yarışında bu gruptaki bazı rakipleri geçen Mavra, Kocaeli yarışı ölçü olmayan Yabankız, son yarışında beklentinin altında koşan ve çimde kazandığı koşu ile Cabbar Reis ve Bawepir değerlendireceğimiz atlardır.

2.Ayak: Bir süre aradan sonra koşu gören Yadigarım bu kez KGKDB full takı ile U.Polat avantajıyla koşuya girecek. Bu tayın son yarışında en geri bekleyip düzlükte oldukça fazla ara kapattığı düşünülürse sentetik pistteki 1.21.70 derecesi ile grupta öne çıkması oldukça doğal olacaktır. Bu grupta Atlıgül ve Çeyiz rakipleridir. Sürprizi ise Koşpıtırcık yapabilir. Süreyya Hanım ve Renginim geniş oyunlarda denenebilir.

3.Ayak: Rüzgar 30 adına yapılacak olan bu koşuda ilk şans Adını Sen Koy’a verilmelidir. Zamanla mesafeli gruplarda tempo yarışı yaparak başarılı olmasını beklediğimiz bu ata bu tip sert gruplarda 1600 bile uzun gelebilir. Ama unutmamak lazım Arap atı zaman geçip yaş aldıkça mesafeye yatkınlaşır. Adını Sen Koy için önde temposunu bozacak rakipler çıkması durumunda H.Karataş bunları bertaraf edecek zekada bir jokey olduğundan banko olarak öneriyorum.

4.Ayak: İkili tayların Şevket Belgin Koşusu’nda Tomiris izleyeceğiz. Native Khan yavrusu bu tay ilk iki koşusundaki galibiyetleri sonrasında favoridir. Molto Bene yakın takipte olduğum bir tay ve bu grupta ikinci şansı veriyorum. Noisy, Totem, Buse Kızı, Lady Stoneheart geniş oyunlarda düşünülür.

5.Ayak: Cevdet Sümer Koşusu karakolda bitebilir. H.Karataş’ın iyi bildiği bir at olan Uludaz bu kez kazanabilir. Kalite isim Seyyah bu tip yarışlarda söz sahibi oalcaktır. Külünk Sultan Kocaeli’nden kazanarak geldi. Ak Diamond kazanacak yarış kovalıyor ve bu kez başarabilir. Cersei ve Babadoğan formları iyi olan isimler.

6.Ayak: Günün kapanışı satış-2 koşusu ile olacak. Bu grupta kim gelirse şaşırmam bu nedenle sadece sıralama vereceğim. Green Gulet, Black Miracle, Armageddon, Pakbey, Analux, Storm Tracks, Burundi ve Kubi Dayı.

3 13 8 7 2 7
1 // 6 3 3
2 1 4 2
8 2 6 10
11 12 8 18
4 10 5 11
14-8

Haberin Devamı
YORUM YAZ