MENÜ

Hapoel Jerusalem: 81 – Buducnost VOLI Podgorica: 86

Temsilcimiz Galatasaray Odeabank’ın grubundaki Hapoel Jerusalem ve Buducnost karşı karşıya geldiler. Karadağ temsilcisi Buducnost deplasmanda rakibini mağlup etmeyi başardı.

Hapoel Jerusalem: 81 – Buducnost VOLI Podgorica: 86

7DAYS EuroCup’ta temsilcimiz Galatasaray Odebank ile birlikte B Grubu’nda mücadele eden Hapoel Jerusalem ile Buducnost VOLI Podgorica ikinci haftada karşı karşıya geldiler. Buducnost, deplasmanda rakibini 81-86’lık skorla mağlup etti.

İkinci çeyrekle birlikte üstünlüğü ele geçiren Buducnost, maçın geri kalan kısmında üstünlüğünü farkı arttırarak korumayı başardı. Son çeyreğe girerken deplasman ekibinin 55-67 üstünlüğü söz konusuydu. Son çeyrekte Hapoel Jerusalem’in 26-19’luk çeyrek skoruna rağmen karşılaşmayı kazanan 81-86 ile Buducnost oldu.

Bu maçta alınan sonuçla birlikte Buducnost oynadığı iki maçı da kazanmış olurken son İsrail Ligi şampiyonu Hapoel Jerusalem, grupta henüz galip gelememiş oldu.

Deplasmanda galip gelmeyi başaran Buducnost’ta Nikola Ivanovic 19 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Filip Barovic ve Nemanja Gordic de maçı 13’er sayıyla tamamladılar.

Hapoel Jerusalem cephesinde Jerome Dyson 21 sayıyla maçın en skorer ismi olsa da takımına galibiyeti getiremedi. Eski Anadolu Efes oyuncusu Alen Omic 14 sayı, eski Galatasaray oyuncusu Austin Daye de 13 sayıyla maçı tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ