MENÜ

Batalla, bir kez daha takdir topladı

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, Osmanlıspor ile oynanan karşılaşmanın 9. dakikasında yaşadığı sakatlığına rağmen oyuna devam etmek istemesiyle camianın takdirini topladı. Maçın ardından kafasına 6 dikiş atıldığı bildirilen Batalla, Sivasspor maçında sahadaki yerini alabilecek.

Batalla, bir kez daha takdir topladı

Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Osmanlıspor’u 3-1’lik skorla geçen Bursaspor’da kaptan Pablo Batalla, sakatlığına rağmen oyuna devam etmek istemesiyle camianın ve teknik heyetin takdirini topladı. Maçın ardından deneyimli oyuncunun kafasına 6 dikiş atıldığı bildirilirken, ligin 9. haftasında oynanacak Sivasspor karşılaşmasında da forma giyebileceği belirtildi.

Bursaspor’daki son senesini geçirmek istediğini açıklamıştı

Yeşil-beyazlı takımda en çok forma giyen yabancı oyuncu unvanını elinde bulunduran Arjantinli isim, daha önce Bursaspor’da son senesini yaşadığını, sezon sonunda ülkesine dönerek futbol kariyerini arkadaşlarıyla birlikte amatör bir takımda oynayarak noktalamak istediğini açıklamıştı.

227 resmi maçta 66 gol

Ancak 33 yaşındaki yıldız oyuncunun 1 yıl daha Bursaspor’da kalması için yönetim ve Fransız çalıştırıcı Le Guen, deneyimli oyuncu ile ilerleyen haftalarda görüşme gerçekleştirecek. İkinci dönemini geçirdiği yeşil-beyazlı takımda bugüne kadar 227 resmi maça çıkan Arjantinli oyuncu, bu maçların 194'ünde sahaya ilk 11'de çıkarken, 66 kez de gol sevinci yaşadı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ