MENÜ

Aykut Kocaman'dan sürpriz sinyali

Aykut Kocaman, derbi 11’ine karar vermediğini söyledi. Fenerbahçe’nin hocası, “Neler olacağını kestirmemiz mümkün değil. Daha 3 gün var. Galatasaray’ın sahaya süreceği 11, kadromuzun şekillenmesini sağlayacak” diyerek sürpriz sinyali verdi.

Aykut Kocaman'dan sürpriz sinyali

Teknik direktör Aykut Kocaman, derbiyle ilgili FANATİK’e değerlendirmelerde bulundu.

Tecrübeli hoca, “Galatasaray yenmek zorundayız. Ancak şu bir gerçek ki; çok iştahlı, güçlü bir ekip önüne çıkacağız. 8 puan farkın verdiği özgüven ve rahatlığı yaşıyorlar. Fakat neler yapabileceğimizi deplasmanda göstereceğiz. Şimdi bizimle oynuyorlar. Şiddetli şekilde galibiyete ihtiyacımız var. Kazanmak zorundayız ve takım içindeki hava olumlu. Tüm futbolcularımın derbide 11’de olmak istemeleri beni mutlu ediyor” ifadesini kullandı.

‘Bizim devam maçımız’

Kadro konusuna değinen başarılı teknik adam, “Kameni’nin formu iyi. 4 haftadır sorunsuz şekilde kalede. Ancak önümüzdeki 3 günde ne olur, kestirmek mümkün değil. Galatasaray’ın sahaya süreceği muhtemel 11 de bizim kadromuzun şekillenmesini sağlayacak. Gece gündüz bu maç için çalışıyoruz ve her türlü ihtimal üzerinde duruyoruz. Bu derbi, bizim sezona devam maçımız haline dönüştü” dedi. Aykut hoca, Şampiyonlar Ligi’nde 3’te 3 yapan Beşiktaş’ı da tebrik etti.

Kocaman ne yapabilir?

1- Soldado başlayabilir

Her ne kadar form durumu nedeniyle Janssen bir adım önde olsa da, Fenerbahçe’nin hocası derbide Soldado ile başlayıp, ikinci yarıda bitirici vuruşu yapmak için Hollandalı forveti oyuna sokabilir.

2- Alper 11’e dönebilir

Kart cezası sona eren Alper Potuk, idmanlarda çok hırslı. Aykut Kocaman, Giuliano, Valbuena ve Dirar’dan birini kesip, Alper’i ilk 11’e koyabilir.

3- Neto’nun yerine Roman

Yeni transfer Neto ile Skrtel uyumlu bir performans ortaya koyamazken, ufak bir ihtimal olarak gözükse de Aykut Kocaman derbide Roman Neustadter’i oynatabilir.

Yusuf Dursun


Bursa’nın yeni hedefi Şener!

Haberin Devamı
YORUM YAZ