MENÜ

Mehmet Demirkol: Cenk Tosun'un bonservis bedelinin tavanı yok!

Yazarımız Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan 90+ programında Beşiktaş'ın, Monaco deplasmanında aldığı galibiyeti değerlendirdi.

Mehmet Demirkol: Cenk Tosun'un bonservis bedelinin tavanı yok!

Mehmet Demirkol'un açıklamaları şöyle:

Quaresma'nın her maçta bu kadar demarke top alabilmesi, görünmeyen bir yetenek. Maç aslında 2-1. Çok net bir golü vermedi hakem. Cenk'in çıkardığı, Babel'in vurduğu top... İnanılır gibi değil. Beni şaşırtan isim Pepe. Kendi standartının altında kaldı. Biraz dağınık. Umarım 2. yarıda tecrübesiyle toparlanır. Beşiktaş şimdiye kadar standartında işler yapıyor. Klasik golünü attı Cenk'i artık övmeye gerek yok standartını oturttu.

Cenk Tosun'un bonservis bedelinin şu anda tavanı yok. Diyelim ki Cenk Tosun'a 30 milyon Euro verdiler, 'artır' diyeceksin. Şampiyonlar Ligi'nde yapıyor adam bu işleri. Buradan çok olumlu şeyler çıkar. Bu tip oyuncuların fiyatını alıcı değil satıcı belirler.

Beşiktaş için çok tartışılan bu dönemde çok önemli bir başarı. Büyük bir soğukkanlılık. Beşiktaş tarih yazarak 3'te 3 yaptı. Üstelik 2'si deplasmanda. Yapılan işin değeri büyük. Beşiktaş, ciddiyetini korusa 4-5 olurdu sonuç.

Haberin Devamı
YORUM YAZ