MENÜ
Sponsorlu

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar!

Renklerin ustaları, Süper Lig 2017-2018 Sezonu 8. hafta maçlarını Fanatik'e yorumladı...

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar!

Kamil Can Alper

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



Haftalar sonra gelen mağlubiyet

Kayserispor, Galatasaray’a yenilip lige kötü başlamasına rağmen, sonrasında durumu toparladı. Bu hafta deplasmanda oynadığımız maçta 6 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Karabükspor, bize haftalar sonra mağlubiyeti tattırdı. 10 kişi kalmalarına rağmen mücadeleyi bırakmayan Karabük, maçta galip gelen taraf oldu. Bu yenilgiye üzülmemize rağmen bu maçın bizden fazla bir şey götürmediğine ve Kayserispor’un ipleri tekrar eline alacağına inanıyorum.

Mustafa Akkuzey

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



Fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz

Takımın 11 yabancıyla oynamasından dolayı memnun değilim. Ancak ligin başından beri gidişatımız çok iyi. Tudor, son dakikaya kadar savaşan ve mücadele eden bir takım kurdu. Biz de hocamızın kurduğu kadroya sonuna kadar güveniyoruz ve destek veriyoruz. Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisinde Sarı-Lacivertliler’i mağlup etmek istiyoruz. Ancak galip gelmek istiyorsak seyircinin Cim Bom’a büyük destek vermesi bekleniyor.

Yaşar Tırabzon

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



İlk 5’e razıyım

Trabzonspor, tarihinin en önemli sezonunda en kötü dönemini yaşıyor. Alanyaspor ve Akhisarspor’a karşı alınan mağlubiyetler kabul edilemez. Ersun Yanal’ın da takımdan gönderilmesinin doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Ancak bir an önce yönetimin de değişmesini istiyorum. En kısa zamanda yeni bir teknik direktör gelmeli ve takımı bu enkazdan çıkarmalı. Sezona şampiyonluk hedefleri ile başlamamıza rağmen şu anda ilk 5’e razıyım...

Metin Keloğlu

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



Altın değerinde 3 puan

Son haftalardaki kötü performansımız sonrasında adeta Yeni Malatyaspor karşısında yeniden doğduk. Sezon başından bu yana büyük işler beklediğimiz Giuliano, performansıyla göz kamaştırırken, eleştiri oklarının hedefi olan Ozan ise kilidi açan golü attı. Erken bulduğumuz gol maçı çözerken, kazanma arzumuz galibiyetin yanı sıra farkı getirdi. Galatasaray derbisi öncesinde aldığımız 3 puan altın değerinde.

Gürsel Çadırcı

Marshall Akrikor ile en usta yorumlar



Mağlubiyetin hazırlayıcısı Güneş

Şampiyonlar Ligi’ndeki Monaco karşılaşması düşünülerek kadroda rotasyona giden teknik direktör Şenol Güneş, Gençlerbirliği mağlubiyetinin hazırlayıcısıdır. Son 2 sezonun şampiyonu Beşiktaş önceden her maça favori olarak çıkarken, şimdi ise rakip takımların puan alma umudu olan bir takım haline geldi. Negredo, Aboubakar’ın yerini dolduramadı. Şampiyonluk yarışından oldukça uzaklaştık ancak Devler Ligi’nde iddiamızı sürdürüyoruz.

YORUM YAZ