MENÜ

Kocaeli at yarışı tahminleri - Şair Gençer O yorumladı

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Kocaeli at yarışı tahminleri - Şair Gençer O yorumladı

17 Ekim Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

HALENAY iyi form durumu ile bu grupta kazanmaya yakındır

1.Ayak: Bir süre aradan sonra 1300 metrede Bursa’da koşan ve ikinci olan Yaylalı bu grupta ilk şansı verdiğim arıkandır. Son yarışı bile güzel olan Balyeci Salih ilk ciddi rakiptir. Daha sonra Hercules, Alfa Kızı ve Penguen’e şans vereceğim. Sürpriz adaylarım Tokatçı ve To Be By Your Side olacak.

2.Ayak: Kısa zamanda çok yarış koşan Halenay önce İstanbul’da kazanmış daha sonra Kocaeli pistinde KV7 galibi olmuştu. Ankara-İstanbul-Kocaeli koşularında beklentinin altında üç yarış koşan bu atın start problemi ortaya çıkmıştı. Son iki yarışındaysa İstanbul’da biri çim pistte Kv21 olmak üzere iki yarış koşan bu atın son yarışı 2100 kumda ikincilik oldu. Bu rakipler arasında iyi koşup kazanmasını bekliyorum.

3.Ayak: Gördüğü koşudan sonra daha iyi duruma gelen Kara Şimşek kalitesini gösterirse bu grupta şanslı olacaktır. Yamak 1 grubu yarış olduğundan burada Nezirkhan, King Burak, Amaizing Love gibi isimleri ağır kilolu Blue Power ile beraber değerlendirelim.

4.Ayak: Son yarışında çimde kazanan Merkür yeni ellerde bir hayli etkili koşmaya devam ediyor. Son 4 koşusunda üç kez kazanan bu tay favorimdir. İzmir’de iki koşu kazanan ve gösterdiği aşama sonrasında bu piste gelen Buğdaycı Harası yetiştirmesi Run For Victory ikinci atımdır. Kalitesine yakışır koşmaya başlayan kardeşim Tolgahan’ın çalıştırdığı Ohetika ve Flash Dance diğer şans verdiğim taylardır.

5.Ayak: 1700 metrelik hand-17 koşuda form durumunu yakından izlediğimiz Duke Of Istanbul serisini 4’e çıkarmaya yakın gözüküyor. Sevgili Orhan Sezik’in hazırladığı tayın en ciddi rakibi ise Jimfed olacak. Sürpriz arayanlara İlkerneyli öneririm.

6.Ayak: Günün kapanışında form durumu iyi olan Bombacan’dan birincilik bekleniyor. İstikrarlı koşan bu tay gücünün yeteceği rakipler yanında koştuğundan istikrarlı bu tayı favori olarak görüyorum. Rakip yazacak olursak Bilginkadir, Mücizekaya, Binbir ve Ateşinhırsı yazabiliriz.

5 2 4 1 5 1
3 2 5 // //
// 5 4 1 7
1 3 2 6 3
4 1 6
7 5
2-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ