MENÜ

Igor Tudor: Avantaj bizde, kulakları tıkayın

Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına başlayan Galatasaray’da, antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı yapan Tudor, “Dışarıda olan biteni unutun. Hiçbir şey bizi ilgilendirmiyor. Avantaj bizde, kazanırsak nefes alacağız” dedi.

Igor Tudor: Avantaj bizde, kulakları tıkayın

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Sarı-Kırmızılı ekip dün akşamki idmanla derbi hazırlıklarına başlarken, antrenmandan önce öğrencileriyle konuşan Hırvat hoca, “Dışarıda olan biteni unutun, konuşulanlara kulakları tıkayın. Hiçbir şey bizi ilgilendirmiyor. Hedefimiz 3 puan ve sezon başından beri ne yapıyorsak, yine aynı şeyi yapacağız. Kendi futbolumuzu oynayacağız. Tribün desteği bizimle olacak. Bunun avantajını da sonuna kadar kullanacağız. Puan cetvelinde de avantaj bizde, kazanırsak nefes alacağız” ifadelerini kullandı.

Bu kez şok pres yok

Bu arada Tudor’un takımını maça temkinli başlatmayı düşündüğü öğrenildi. Oyuncuların son yarım saatte oyundan düşmemesi için Galatasaray karşılaşmanın başında daha dengeli olacak ve önde şok pres yapılmayacak. Tudor’a göre Galatasaray’ın kondisyonu Fenerbahçe’den daha iyi durumda ve maç 60. dakikaya kadar kopmazsa, Sarı-Kırmızılı ekip oyunu tamamen rakip sahaya yıkabilir ve hedeflenen goller son yarım saatte daha kolay gelebilir.

Fenerbahçe’yi ezberletecek

Hırvat hocanın birkaç gündür yaptığı Fenerbahçe analizini henüz takımla paylaşmadığı da gelen haberler arasında. Galatasaray’da şu an öncelik yine fiziksel çalışmalara veriliyor. Taktik provalara geçildikten sonra Tudor, oyuncularına ezeli rakibi tüm detaylarıyla ezberletecek ve çözüm yollarını sunacak.

Metin Karabaş


'Tolga'yı derbiye yetiştirin'

Haberin Devamı
YORUM YAZ