MENÜ

Her şeyin bir ilki vardır!

Fenerbahçe, bu sezon ligin namağlup tek takımı Galatasaray’a, derbide ilk mağlubiyetini tattırmak istiyor. Kanarya bu hedefine de, ilk kez buderbiyi yaşayacak hücum 4’lüsü; Janssen, Dirar, Valbuena ve Guiliano ile ulaşmayı amaçlıyor.

Her şeyin bir ilki vardır!

Sarı-Lacivertliler’de derbi yaklaştıkça heyecan da bir kat daha artıyor, futbolcular ligde yenilgi yüzü görmeyen ve 8 karşılaşmada 7 galibiyet ile 1 beraberlik alan Galatasaray’a ilk yenilgisini tattırmak istiyor. Aykut Kocaman, takımını şimdiden Türk Telekom Stadı’ndaki derbiye motive etmeye başlarken, geçen sezondan tamamen farklı olan hücum 4’lüsüyle de özel olarak ilgileniyor. Kanarya’da bir aksilik olmaması halinde forvette Hollandalı Vincent Janssen, sağda Faslı Nabil Dirar, solda Fransız Valbuena ve forvet arkasında da Brezilya Guiliano’nun oynaması bekleniyor.

Özel olarak çalışıyorlar

Bu 4 yıldız, Sarı-Lacivertliler adına kariyerlerindeki ilk Galatasaray derbisine çıkacak ve zorlu karşılaşmada Kocaman’ın ekibinin en önemli gol silahları olacak. Başta Janssen olmak üzere Valbuena, Dirar ile Guiliano’nun antrenmanlarda teknik ekibin hazırladığı program doğrultusunda ekstra hücum çalışmaları yaptıkları ve derbiye kadar da Sarı-Kırmızılılar’ın şu ana kadar oynadıkları maçtaki savunmasını yakın mercek altına alacakları ifade edildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ