MENÜ

Galatasaray'da derbiye özel prim

Galatasaray Yönetimi, pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçında işleri şansa bırakmamaya kararlı. Sarı-Kırmızılılar, derbi için özel bir prim belirledi. Başkan Özbek’in, oyuncularla bizzat görüşerek prim miktarını açıklayacağı öğrenildi.

Galatasaray'da derbiye özel prim

Derbi öncesi Galatasaray Yönetimi gözü kararttı, kesenin ağzını açtı. Başkan Dursun Özbek, ligde gümbür gümbür giden takımın, pazar günü Fenerbahçe karşısında da görkemli bir galibiyet almasını her şeyden çok istiyor. Kurmaylarıyla bir toplantı yapan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, derbide işleri şansa bırakmayıp takım motivasyonunu artırmak adına önemli bir hamle yapıyor. Özbek, bu sezon hiç denemediği prim sistemini devreye sokuyor. Başkanın önümüzdeki günlerde futbolcularla bizzat görüşerek derbi primi miktarını açıklayacağı öğrenildi.

Tüm taksitleri ödüyorlar

Kulüpte de derbiyle ilgili hummalı bir çalışma var. Başkan Özbek’in talimatıyla, takımda transfer taksidi geciken, en az alacağı bulunan oyunculara bile ödeme yapılacak. Bu sezon yabancı isimlerin ağırlıkta olduğu kadroda finansal kriz yaşanmaması için hassas davranan Galatasaray Yönetimi, kulübün artık bu tür sorunlarla gündeme gelmesini istemiyor.

Tudor ve Ergün’le görüşecek

Özbek ayrıca Florya ziyaretinde teknik direktör Tudor ve futbol direktörü Cenk Ergün’le de bir görüşme yapacak. Başkanın bu görüşmede onlara olan desteğini ileteceği ve moral vereceği öğrenildi. Gidişattan çok memnun olan Özbek’in, ortaya çıkan tablo nedeniyle bu ikiliyi tebrik etmeye hazırlandığı da gelen haberler arasında.

Metin Karabaş


Galatasaray'da transfer için geri sayım

Haberin Devamı
YORUM YAZ