MENÜ

Trabzonspor2da Ersun yanal şoku! Pürüz...

Son dakika - Trabzonspor'da Ersun Yanal ile yollar ayrıldı. Yönetim kararı birazdan Ersun Yanal'a tebliğ edecekti. Ancak Ersun Yanal ile yönetimin tazminat konusundaki anlaşmazlığı nedeniyle ayrılık ertelendi.

Trabzonspor2da Ersun yanal şoku! Pürüz...

Trabzonspor'da alınan 6-1'lik Akhisarspor mağlubiyetinin ardından Ersun Yanal ile yollar ayrıldı. Bordo-Mavili yönetim bu karanını birazdan Ersun Yanal'a iletecek.

Trabzonspor yönetiminin Ersun Yanal'a tazminat ödenmeyeceği geçmiş alacakları karşılığında sözleşmenin fesh edileceği öğrenildi.

Böylelikle Trabzonspor'da 3. Ersun Yanal dönemi de sona ermiş oldu. Tecrübeli teknik adam daha önce 2007-2009, 2014-2015 yıllarında Bordo-Mavili takımı çalıştırmıştı.

Ersun Yanal'ın yerine Trabzonspor teknik direktörlüğü için Fatih Terim, Rıza Çalımbay, Okan Buruk ve Mustafa Reşit Akçay isimleri geçiyor...

Bu arada Ersun Yanal alacağı ücreti peşin istediği için henüz kesin anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Trabzonsporlu Yöneticiler aralarındaki toplantıyı sonlandırıp Ersun Yanal'ın kaldığı binaya geçtiler. Peşin ödeme konusunda anlaşma sağlanamazsa Ersun hocanın idmana çıkabileceği belirtildi. Alt yapı hocası İhsan Derelioğlu da akşam antrenmanını yaptırmak üzere tesislere geldi
Yanal'ın yardımcısı Volkan Kazak'ın ise eşyalarını topladığı görüldü.


Yerel gazetelerden Trabzonspor yönetimi ve Ersun Yanal'a 'Bırakın Gidin' çağrısı

Haberin Devamı
YORUM YAZ