MENÜ

Kars'ın tek profesyonel takımına Başkan Altun'dan destek

Kars’ı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. ligde temsil eden ve kentin tek profesyonel takımı olan Genç Kafkars Spor’a Selim Belediye Başkanı Coşkun Altın’dan destek geldi.

Kars'ın tek profesyonel takımına Başkan  Altun'dan destek

TVF 1’inci liginde Kars’ı temsil eden Genç Kafkars Spor’a, kentte kimsenin sahip çıkmadığı, destek vermediği, herkesin duyarsız kaldığı bir anda Selim Belediye Başkanı Coşkun Altın, takıma sahip çıkacağını belirtti.

Başkan Altun, takımın deplasmana gidemediği öğrendiği an Kulüp Başkanı Emre Okan Bayramoğlu’nu arayarak takımın deplasman gidebilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydetti.

Takımın durumuna üzüldüğünü ifade eden Başkan Coşkun Altun, şehrin bir değerinin yok olup gitmesine göz yumamayacağını söyledi.

Altun, kulübün sezon boyunca tüm deplasman masraflarını karşılamak istedikleri, bu meselenin kişilerin değil, şehrin meselesi olduğunu ve kendini Karslı adaleden tüm kişilerin bu durumda taşın altına elini koyması gerektiğe dikkat çekti.

Başkan Coşkun Altun’a, duyarlı davranışından dolayı teşekkür eden Genç Kafkars Spor Kulüp Başkanı Emre Okan Bayramoğlu, “Genç Kafkars Spor, takım sporlarında Kars tarihindeki en büyük başarıyı elde eden ve bu başarıyı sürdürebilen tek takım. Tüm kesimlerin bu konudaki duyarsızlığı acaba neden? Kars gibi derin bir kültüre sahip kent spora neden sahip çıkmıyor? Sorulması gereken soru çok ama bu soruların en başında gelen soru şu: “Kars'ın takımına neden Kars'ı her ortamda dilinden düşürmeyenler sahip çıkmıyor da Selim Belediyesi sahip çıkıyor” dedi.
Kars sevdası dil ile değil, gönül ile olur diyen Bayramoğlu, “Selim Belediyesi’nin güzel gönüllü Başkanı Coşkun Altun bir kez daha şehir sevgisinin ne demek olduğunu kısıtlı imkanlarını Genç KafKars'ın emrine vermekle gösterdi. Bunu da reklam ederek değil gönülden yaparak gösterdi. Başkan Altun’un, bu davranışı kendinden daha büyük bütçeleri ve imkanları olan kurumlara örnek olur inşallah” diye konuştu.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ