MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Adana at yarış tahminleri

16 Ekim Pazartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

MAYIS YAĞMURU Ekim’de yağar

1.AYAK:BOLVADİN’in son yarışı inanılmazdı. İstanbulda öyle kalabalık gruplarda, o kadar kaçak at olmasına rağmen bekleme yarışlarına alışkın olduğun halde hem öne çıkıp yükü çekeceksin, hem 2100’de sonunu getireceksin kolay değil bu işler. Demek ki at ne kadar iyi duruma gelmiş. Helal olsun ekibine. Bu formuyla ilk kez çıkacağı Adana pistini yadırgamazsa seriye bağlayabilir, ilk şansı veriyorum. Son üç startında da 58 kilolarla koşan 50’yi yarış yaşamı boyunca ilk kez görecek olup, antrenörünün çok güvendiğini artık kalitesine yakışır bir yarış yapmasını beklediklerini söylediği HARPUTHANI, rakip gördüğüm ilk isim olup, formunda önemli gelişmeler gözlenen, ki form tuttu mu devamını getirdiğini geçen sene Ankara’da dört yarış üst üste geçilmemesinden anlayabileceğimiz binen kardeşimizle de uyum sağladığı gözüken YİĞİTEFEKAAN, iki ay aradan sonra iki yarış koşan, belli ki bu ara süreci de safkan oldukça yaramış gözüken, ayrıca o iki yarışıda 62.5 ve 59’la yapan bu kez sıkleti normale binen eli kulağındaki ASALETLİ, kazanıp moral bulan, ve kazanmış olduğu yarıştaki formunu cumartesi sabahı yaptığı 800’lük işinde koruduğu bilgisini aldığım ayrıca arap atlarında zor kazanan isimlerinde akabinde devamını getirme ihtimalini de varsayarak bu kiloyla sona eklediğim ŞEHLEVENT, koşuda söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

2.AYAK:Ankara’daki vasat yarışlarından sonra geriye alınıp tedavisi yapılan ve aşığı olduğu Adana pistine getirilip ard arda gövde gösterisi yapan, özellikle son kısa vade yarışta içine gelen Ersözlü’yü hisseder hissetmez ona hırslanıp ekarte ederken göz dolduran MATİZ, önde istediği ivmeyi tutturursa hat trick yapabilir, favorimdir. ERSİN KEMİKOĞULLARI’na geçtikten sonra ciddi aşamalar kaydeden, ki son startında ok gibi sprint atıp tutturamayan tırnağının ucundaki YOSUNSULTAN ile 2.5 ay aradan sonra koştuğu yarışta nefes yönünden sıkışan bu kez daha iyi duruma gelen HEYAMOLA ikilisi öncelikli rakip önerilerim olup, zaman zaman ters yarışlar yapan OCEAN SERAPH ile mesafe tutan atlardan THE FLAMINGO diğer şans verdiğim atlardır.

3.AYAK:Henüz maiden olmasına rağmen son startında Kısa vade koşan CRAZY BOY, aradan sonra bir yarış görüp kondüsyonu oturtan Murat Hoca’nın itina ile hazırladığı SABRE DANCE, kaba kuma ilk kez çıkacakları için bir görmek lazım diyip kesin fikirli konuşamadığım FLADOR, DİŞİKAFKASLI, BOTAN ÇİÇEĞİ, öne çıkardığım taylardır.

4.AYAK:Son haftaların en formda atlarından TENERIFE, istikrarlı yarışlarıyla güven vermeye başlayan ve bir önceki yarışında bu mesafede Portakal Bahçeleri koşusunu kazanma başarısı gösteren DUBLİN, ‘’Black Chinese’’ gibi iyi bir açık yarış atının kazandığı son yarışta onla arasında sadece 1 saniye olan o performansı da buraya yeterli gözüken LEGEND OF CARIA üçlüsünü ayırmıyorum.

5.AYAK:Son üç startının ikisinde kısa vade, diğerinde Grup 2 Cahide koşusunda yer alan MAYIS YAĞMURU’nun Şartlı3 bu mücadelede hemcinslerini üstünlük sağlayıp,Ekimde yağmasını bekliyorum, bankomdur.

6.AYAK:CREOLE SWING, SAALIH, PRENSES TORUN, HERZEMŞAH, MY GAIN imkanlar dahilinde değerlendirilmesinden yana olduğum atlardır.

5,8,1,4,11 // 2,12,1,3,6 // 2,8,6,5,4 // 4,5,6 // 2 // 2,1,3,4,5

Haberin Devamı
YORUM YAZ