MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

15 Ekim Pazar İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Cazip programa cazip tek yazalım

1.Ayak: İlk ayakta mesafeye yatkınlığını iyi bildiğimiz isimler ve formda Serdengeçer var. Alemin Kralı, Tezcanlı, Oğlum Emir, Kazdağı dörtlüsü Serdengeçer’e rakip olacaktır.
2.Ayak: Kanuni Sultan Süleyman Koşusu’nda bilinen kalitesi ile Cankardeşler gördüğü koşuda kolay kazanması sonrası favorimdir. Son yarışında toparlandığını gördüğümüz Serhantay, Kırdeniz ve Aşemez favorinin rakipleridir.

3.Ayak: Yumuşak pistte başarısı fazla olan Marvelous Iron bu grupta devam ettirdiği form ile şanslı gözüküyor. Cazip programda günün teki olarak öneriyorum.

4.Ayak: Dişilerin Zühtü Erişen Koşusu 1600 metrede olup koşu favorim Miss Helin olacak. Dişi Tay Deneme galibi bu atın Nene Hatun sonrasında verdiği ara ve son G3 yarış ikinciliği düşünülürse kazanmaya yakın olduğunu söyleyebiliriz. Lady Derya, Flashing Girl, Macadamia, Hard Gold dörtlüsü sürprize yazılır.

5.Ayak: Start aldığı ilk sentetik koşuda olağanüstü koşan Diliran antrenörü Bekiroğulları’nın ifadesine göre bugün ufak bir sıkıntısından ötürü riske edilip koşmayacak. Bu yeni koşullara göre sıralamam: Taliphan, Altepe, Alişhan, Selkut ve Düşlem.

6.Ayak: 1400 metrelik bu koşuda sürpriz arayabiliriz. Ray Of Sunshine, Northern West, Jettay, Çınarlı, Hatche ve Brave Feet şanslı gördüğüm atlardır.



Haberin Devamı
YORUM YAZ