MENÜ

Giuliano: İlk yarıda iyi iş çıkardık

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, Yeni Malatyaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu ve mücadelenin ilk yarısında iyi bir iş çıkardıklarını söyledi.

Giuliano: İlk yarıda iyi iş çıkardık

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Milli ara dönüşü Sarı Lacivertliler, ilk yarıdaki müthiş oyunu ile mücadeleyi 3-1 kazandı ve rotasını 9. haftada oynanacak Galatasaray derbisine çevirdi.

Sarı Lacivertlilerin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, Yeni Malatyaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu ve mücadelenin ilk yarısında iyi bir iş çıkardıklarını söyledi.

İşte Brezilyalı oyuncunun açıklamaları:

"En önemlisi galip gelmemizdi ve başardık. Özgüven açısından önemli bir galibiyetti bizim için. İlk yarıda iyi iş çıkardık. Her iki devrede de kenarda görev aldım, pozisyon açısından bir değişiklik olmadı. İlk yarıda Soldado'ya daha yakındım."

"Kenarda oynamaya alışıyorum, gün geçtikçe kendimi buna daha uyumlu hale getirdiğimi düşünüyorum. Derbinin önemi ile ilgili çok fazla konuşmaya gerek yok. Taraftarlarımızın duygularını biliyoruz. Konsantrasyonumuzu üst seviyeye çıkaracağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ