MENÜ

Trabzonspor - Akhisarspor maç sonucu: 1-6

Bu sezon ligde oynadığı 7 karşılaşmada sadece 2 kez galibiyet yüzü gören Trabzonspor, kötü gidişatını Akhisar'a karşı da sürdürdü. Bordo-Mavili ekip, Süper Lig'in 8. haftasında evinde ağırladığı Akhisarspor'a 6-1 gibi tarihi bir skorla yenildi.

Trabzonspor - Akhisarspor maç sonucu: 1-6

Bu sezon ligde oynadığı 7 karşılaşmada sadece 2 kez galibiyet yüzü gören Trabzonspor, kötü gidişatını Akhisar'a karşı da sürdürdü. Bordo-Mavili ekip, Süper Lig'in 8. haftasında evinde ağırladığı Akhisarspor'a 6-1 yenildi.

Karşılaşmada gol perdesi, 8. dakikada Akhisarlı Serginho'nun golüyle açıldı. 39. dakikada Mustafa Akbaş, topu şanssız bir şekilde kendi kalesine gönderince fark 2'ye çıktı. İlk yarıda son saniyeler oynanırken sahne alan Larsson, skoru 3-0'a getirdi. İlk yarı, Akhisarspor'un 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Trabzonspor, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Durica kenara gelirken Castillo girdi. Akhisarspor ise aynı 11'le çıktı.

50. dakikada genç futbolcu Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'un tek golünü kaydetti. 53'te Trabzonspor'un eski futbolcusu Henrique penaltıyı gole çevirdi ve skor 4-1 oldu. 64'te bir kez daha sahne alan Henrique, farkı 4'e çıkardı.

Karşılaşmada son saniyeler oynandığı sırada Soner Aydoğdu, 90 dakikanın skorunu belirleyen golü kaydetti. Trabzonspor, evinde Akhisarspor'a 6-1 yenildi.


ÖZET - Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maç sonucu: 3-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ