MENÜ

Kaan Ayhan yarışı kızıştı! Trabzonspor devrede...

Sezona 50. yılda şampiyonluk hedefiyle giren ve yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Trabzonspor, ara transfer döneminde Kaan Ayhan’ı kadroya katmak için şimdiden nabız yoklamaya başladı.

Kaan Ayhan yarışı kızıştı! Trabzonspor devrede...

Trabzonspor, savunmadaki sıkıntıyı milli futbolcu Kaan Ayhan ile çözmek istiyor. Sezona 50. yılda şampiyonluk hedefiyle giren ve yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Trabzonspor, ara transfer döneminde savunmaya bir takviye yapma konusunda karar verdi. Almanya Bundesliga takımlarından Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan için şimdiden nabız yoklaması yapılmaya başlandığı öğrenildi. Menajerlerin devreye girdiği ve ilk görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildi.

YENİDEN HAREKAT BAŞLADI

Sezon başında da Kaan Ayhan’ı gündemine alan ancak transferini gerçekleştiremeyen Trabzonspor’un 22 yaşındaki futbolcu için yeniden harekete geçtiği belirtilirken, bu transfer Beşiktaş ile kapıştığı da ayrıca ifade edildi. Kulübüyle sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Kaan, stoper dışında sağ bekte de görev yapıyor olması dikkat çekiyor.

Kaynak: Habertürk

Piyasa değeri en çok artan ve en çok düşen Türk futbolcular


Yusuf Yazıcı'ya Muharrem Usta'dan jest


Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'de son dakika

Haberin Devamı
YORUM YAZ