MENÜ

Erol Küçükbakırcı, İstanbul - İstanbul etabı için çağrı yaptı

53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Tur'u yarın koşulacak 143.7 kilometrelik Salcano İstanbul - İstanbul etabı ile sonlanacak.

Erol Küçükbakırcı, İstanbul - İstanbul etabı için çağrı yaptı

10 Ekim'de Alanya'dan start alan ve toplam uzunluğu 1023 kilometre olan tur öncesi Selçuk - İzmir etabında bisiklete binen ve bir süre yarışa katılan sporcularla birlikte pedal basan Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, "İstanbul'daki bisiklet şölenine tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

HALK DESTEĞİ SÜREKLİ VARDI

Erol Küçükbakırcı, Alanya'dan, İzmir'e kadar uzanan etaplarda halkın büyük desteği ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek şunları söyledi:

"Onları yanımızda görmek hem bizim hem de sporculara büyük moral kaynağı oldu. Ay-Yıldızlı bayraklarla sadece 1-2 dakikalık geçiş bile olsa yollara dökülen halkımıza şükranlarımızı sunuyorum. Aynı desteği İstanbul halkından de bekliyoruz. Gerek start, gerekse finiş alanlarında bir bisiklet şöleni olacak."

GENÇLERE AFERİN

Bisiklet Federasyonu Başkanı Küçükbakırcı, TUR’da özellikle Türk Milli Takımı'nın göstermiş olduğu performanstan memnun olduğunu belirterek, "Genç pedallarımız finiş bölgelerinde sürekli ana grubun içinde yer aldılar. Onları özellikle kutluyorum. Gelecek onların. Birazda alt yapıdan sporcu getirtebilirsek, amacımıza ulaşmış olacağız" dedi.

UCI'DEN İYİ PUAN GELDİ

Diğer taraftan UCI (Dünya Bisiklet Birliği) yarış komiseri Roland Hofer'in Tour Of Turkey'den ve organizasyon dan övgüyle söz ettiğini belirten Küçükbakırcı, "Tekrar yineliyorum. Seneye bu büyük organizasyon en az 20 takımla koşulacak ve Türkiye World Tur'a yükselmesinin hakkını verecektir" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ