MENÜ

Talisca ve Volkan Demirel için flaş karar!

Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş’ın futbolcusu Talisca, Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’e el hareketi yapmıştı. Daha sonra Demirel’in soyunma odasının koridorunda Talisca ile kavga ettiği iddialarının ardından iki futbolcu hakkında soruşturma başlatıldı.

Talisca ve Volkan Demirel için flaş karar!

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçının ilk yarısında Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Anderson Talisca ve Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’in tartışması damga vurmuştu. Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Talisca maç esnasında kaleci Volkan Demirel’e orta parmak gösterdi ardından Volkan Demirel’in maç sonunda Talisca ile soyunma odası koridorunda tartıştığı iddia edildi. Basına yansıyan olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca iki futbolcu hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

Basın suçları savcısı Asım Ekren ‘spor şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun’ çerçevesinde Anderson Talisca ile Volkan Demirel hakkında müşteki şüpheli sıfatıyla başlattığı soruşturma kapsamında Demirel’in savcıya verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Piyasa değeri en çok artan ve en çok düşen Türk futbolcular


Şok olayı Portekizliler duyurdu! Talisca'ya tehdit...


Son dakika! Robin van Persie savcıya ifade verdi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ