MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Bursa at yarış tahminleri

13 Ekim Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Bursa’da RÜZGAR, EGE’den eser..

1.AYAK:Formsuz dişilere ait bu yarışı her sonuca açık görmekteyim. Hiçbiri eski gücünde değil. Evet aradan sonra yarış görenler var ama yarış gördüğü tarihten sonraki işlerine bakarsanız bariz şekilde onlarında dinçlik yaptıklarını anlarsınız. Ki dinçlik yapsalar ne olacak zaten biri hariç diğerleri geri geldiler. Toparlayacak olursam ne kadarlık oynarsam oynayım bu yarışı kapatacağım. Sıralamam; BURCUNUR, KONUKSEVER, SANEM KIZ, İÇİL, SOYUGÜZEL, KIZIM İDİL, RABAT GÜZELİ, KARAGÜLÜM şeklinde olup seçim insiyatifi sizlerindir.

2.AYAK:AŞIKBEY, bir önceki kısa vade yarışında ‘’Urladestanı, Şahingöz, Transit’’ gibi bu grubun kalibresinde olmayan atları arkasına alınca Şartlı 5 son yarışında kazanıra girebileceğini düşündüğüm isimlerin başlarında geliyordu, koşusundan hiçbirşey anlamadım, acaba bir sıkıntısı oldu mu bilmiyorum, ama 150’den sonra binicisi enseye bastı atı hiç üzmedi. Rakiplerine kilo verecek olmasına rağmen apranti indirimine gidilmeyip yarışı riske etmek istememeleri ata olan güvene işaret olup favorimdir. Son üç startında maiden olduğu çim ve sentetikde hiç işlemeyen yeniden sevdiği şehre piste dönen KIZGINÖFKE, rakip gördüğüm ilk isim olup, geçen startında yeniden form tutma yönünde önemli sinyaller veren FIRATIN ÖFKESİ ile zaman zaman ters yarışlar yapan kendini unutturan mesafe tutan atlardan ÖZBİLGİN diğer şans verdiğim atlardır.

3.AYAK:Yarışta üç süratli atın bulunmasından dolayı koşu gidişatı ekmeğine yağ süreceği kanaatinde olduğum tam mesafesine düşen PERFECTUS, o süratli atlardan en süratlisi olup rakiplerinden erken sıyrılabilir karşılara nefes bırakabilirse handikap puanını konuşturabilecek CORITIBA, takibimdeki ADONİSE, mesafe uzun olsa yanına at önermeyeceğim ama 1400’de 1 kez kazandığı için ve rakiplerinin çoğu formsuz olduğu için ayrıca son startında bir sonraki kısa vade yarışın iki ağır favorisi arkasına üçüncü kaldığı için karşıma alamadığım LEGEND RING, son dönemde her yarışını bir öncekinden daha iyi koşarak yakın markaja alın beni havası veren LADY FALCON, tuttuğum atlardır.

4.AYAK: THE WORLD IS YOURS ile FRENKLİ RÜZGARI’nı ayırmıyorum.

5.AYAK:Bu koşunun provasını yaptığı 1200’lük galobunda Bursadaki arkadaşlarımın çok beğendikleri ONURKAAN OĞLU, bu kez kuma çıkacak olan süratli atlardan ‘’Emmi’’ nin tam kardeşi TARANTULA, İstanbuldaki ilk yarışında burada yazamayacağım bir şey olduğu için söyleyemediğim sadece padoktayken aklı başka yerde olduğunu söyleyim yani aygırlık dönemini düşünmüş herhalde, farklı bir görüntü vererek o şekilde gezmiş dersem anlarsınız sanırım o yüzden yarışa kendine veremeyen BAYSEMİH, yeniden kuma dönen ve kum yarışları çime göre daha iyi olan GÜMÜŞKUŞAK, eli kulağındaki MEHMET BABA, formunda önemli gelişmeler gözlenen ZIPIR sıralamamdır.

6.AYAK:Son startında aynı stildeki rakibini önemsemeyip buyur git diyen, viraj dönülür dönülmez, onu atlayıp bariyer dibine yaslanarak beyaz bir güvercin misali süzüle süzüle uzadıkça uzarken hem o günkü binicisine ikinci yarışını kazandıran hemde benim gönlümü fetheden EGE RÜZGAR’ının formda binicisi ve kilo avantajıyla bu grubada diş geçirmesini bekliyorum, bankomdur.

8,7,11,4,6,5,10,12,1 // 1,6,7,2 // 4,1,3,8,2 // 5,3 // 7,8,1,3,6,10 // 10

Haberin Devamı
YORUM YAZ