MENÜ

Bir yanda Konya bir yanda Fener

Milli ara dönüşü Antalya deplasmanında yaşanan senaryonun tekrarlanmasını istemeyen Tudor, sakatlığı veya yorgunluğu bulunan hiçbir ismi yarın Konya karşısında oynatmayı düşünmüyor.Hırvat hoca bir yandan takımını Fener maçının atmosferinden uzak tutmaya çalışırken, diğer taraftan derbi öncesi cezalı duruma düşmemeleri için öğrencilerine kart uyarısında bulundu.

Bir yanda Konya bir yanda Fener

Milli maçlar bitti, Aslan lige döndü... 7. haftaya en yakın rakibinin 5 puan önünde lider giren Sarı-Kırmızılılar, bu avantajı Konyaspor deplasmanında korumak istiyor. Bir önceki milli ara dönüşünde Antalya deplasmanında fiziksel sıkıntılar yaşayan ve 2 puan bırakan Cim Bom’da, teknik patron Tudor bu kez önlemini aldı. Tüm futbolcularla tek tek görüşen ve sağlık ekibinden de bilgi alan Hırvat hoca, en ufak bir sakatlığı veya yorgunluğu bulunan hiçbir isme yarın Konya karşısında görev vermeyecek. Tudor ayrıca son Karabük maçını hatırlatarak, karşılaşma içerisinde skor gelsin ya da gelmesin takımından rehavete kapılmamasını istedi.

‘Sıfır riskle hareket edin’

39 yaşındaki çalıştırıcı öğrencilerine bu uyarıları yaparken, onları bir sonraki hafta Türk Telekom Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe derbisinin atmosferinden uzak tutmaya çabalıyor. Hırvat teknik adam, Konya’da puan kaybı yaşamaları halinde, Fener karşısında alınacak 3 puanın aynı değeri taşımayacağını düşünüyor. Ancak Tudor bunu yaparken, derbiye yönelik önlemler almayı da ihmal etmiyor. Sıfır risk düşüncesiyle hareket eden genç hoca, öğrencilerinden cezalı duruma düşmemeleri için kart konusuna çok dikkat etmeleri talimatını verdi.

Serdar kenara çekilebilir

Hatta ceza sınırında yer alan ve kart görme ihtimali bulunan Serdar Aziz’in bu sebeple formasını Denayer’e kaptırma ihtimali bulunduğu belirtiliyor. Milli futbolcu ise Tudor’la yaptığı son görüşmede herhangi bir sakatlığı olmadığını belirterek, ilk 11’de oynamak istediğini iletmişti. Tudor, Maicon’un yanında Serdar-Denayer ikilisinden birini tercih edecek.

Duran toplar Belhanda’da

Konyaspor maçında Galatasaray adına tüm duran topları Belhanda kullanacak. Sarı-Kırmızılı ekibin, bu konuyla ilgili olarak idmanlarda bazı özel çalışmalar yaptığı ve farklı organizasyon denemeleri yapacağı öğrenildi.

Florya’da yüzler gülüyor

Milli takım dönüşünde herhangi bir sakatlık yaşanmaması, ayrıca birçok oyuncunun İstanbul’a mutlu dönmesi, Florya’da keyiflerin tavan yapmasını sağladı. Takım içinde morallerin yerinde olduğu, yüzlerin güldüğü belirtiliyor.

Aslan için yol zamanı

Sarı- Kırmızılılar, Konyaspor deplasmanı hazırlıklarını bu sabah yapılacak idmanla tamamlayıp yola çıkacak. Konya’da ayrıca bir imza günü etkinliği de gerçekleşecek.

Maicon'a özel görev

Ligde 3 golü bulunan Brezilyalı stoper, rakip yarı sahadaki tüm duran toplarda hücuma çıkacak. Karabükspor maçında attığı 2 golle Galatasaray'a galibiyeti getiren Maicon'a, Konyaspor deplasmanında özel görev geldi. Tudor, Brezilyalı yıldızdan hücuma daha fazla sürpriz çıkışlar yapmasını istiyor. sahada kullanılacak tüm serbest vuruşlarda Maicon’un ceza sahasına girerek gol arayacağı öğrenildi. Ligde attığı 3 golle birçok forvet oyuncusunu bile geride bırakmayı başaran 29 yaşındaki futbolcu, önceki gün yaptığı açıklamada, her maça final gözüyle baktıklarını ve
Konya’ya da 3 puan için gideceklerini söylemişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ