MENÜ

Sopron-Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray Euroleague kadınlar A Grubu ilk maçında bu akşam Macar ekibi Sopron ile deplasmanda karşılaşacak. Peki, Sopron-Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta? Detaylar fanatik.com.tr'de...

Sopron-Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray Kadın Basketbol takımı Euroleague sezonunu bu akşam Macaristan deplasmanında Sopron'a karşı açıyor. Temsilcimiz ilk maçını kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Galatasaray, 2013-14 sezonunda EuroLeague Women finalinde Fenerbahçe ile karşılaşmış, bu mücadelede ezelini rakibini 69-58 mağlup eden Sarayın Sultanları Avrupa’nın en büyüğü olmuştu.

Sopron-Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bugün saat 19:00’da Novomatic Spor Salonu’nda oynanacak maç FIBA TV'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı yayınını aşağıdan takip edebilirsiniz...

Koç Marina Maljkovic yönetiminde bu sezon yarıştığı tüm kulvarlarda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, Allie Quigley, Olivia Epoupa, Jelena Dubljevic, Chatilla van Grinsven, Gintare Petronyte gibi isimlerin yanında Ayşegül Günay, Merve Uygül, Özge Kavurmacıoğlu ve Gizem Başaran’ı kadrosuna ekledi.

Koç Marina Maljkovic yönetiminde ligde çıktığı ilk karşılaşmada Mersin BB.’yi evinde 82-73 mağlup eden sarı-kırmızılılarda yeni transfer Allie Quigley 24, Gintare Petronyte 22, Özge Kavurmacıoğlu 11, İrem Naz Topuz ise 10 sayıyla çift haneli sayı üretti.

Roberto Iniguez’in koçluğu yaptığı Sopron Basket, Macaristan Ligi’nde çıktığı üç maçtan da galip ayrıldı. Rakip, geçtiğimiz sezon ise ligi şampiyon olarak tamamlamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ