MENÜ

Monaco için tam prim

Beşiktaş’ta yönetim kesenin ağzını açtı, Kartal’da Şampiyonlar Ligi primleri tavan yaptı. Porto ve Leipzig galibiyetleri sonrasında UEFA’dan almaya hak kazanılan gelirin 750 bin Euro’luk (3.2 milyon TL) yarısını oyuncularına dağıtan Başkan Orman, Monaco galibiyeti halinde yıldızlara 1.5 milyon Euro’luk (6.5 milyon TL) tüm parayı verecek.

Monaco için tam prim

Kara Kartal’da tüm planlar, yarın Gençlerbirliği’yle oynanacak lig maçı için yapılırken yönetim, salı günkü Monaco mücadelesi için şimdiden harekete geçti. Devler Ligi G Grubu’nda çıktığı ilk 2 maçında önce Porto’yu deplasmanda sonra da RB Leipzig’i Vodafone Park’ta devirmeyi başaran Kara Kartal’ın üçüncü mücadelesi öncesinde Başkan Fikret Orman, kesenin ağzını açtı.

Diğer 2 mücadele öncesinde oyuncularına UEFA’dan alınacak 1.5 milyon Euro’luk (6.5 milyon TL) galibiyet priminin 750 bin Euro’luk (3.2 milyon TL) bölümünü dağıtan yönetim, Orman’ın talimatı sonrasında deplasmandan galip gelinmesi halinde elde edilecek tüm gelirin oyunculara dağıtılmasına karar verdi.

Tesislerde moral aşılıyor

Bu hamleyle oyuncuları Monaco karşılaşmasına daha da motive etmeyi planlayan Başkan Fikret Orman, 3’te 3 konusunda oyuncularına güveniyor. Brezilya seyahatini tamamlayıp İstanbul’a dönmesinin ardından soluğu Nevzat Demir Tesisleri’nde alan Başkan Orman, bu konuda yıldızlara direkt olarak moral vermeye de devam ediyor.

Monaco’nun şifreleri Marcelo’dan gelecek

Geçen sezonun sonunda Beşiktaş’tan Lyon’a transfer olan Marcelo, Fransa Lig 1’de takımıyla bu hafta Kartal’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Monaco’yla karşılaşacak. Yarınki maçın ardından Brezilyalı savunmacının Kırmızı-Beyazlılar’ın son durumuyla ilgili olarak Siyah- Beyazlılar’ı bilgilendirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ