MENÜ

'Kulübü koruyalım, Özbek'i değil!'

Başkan adaylarından Ahmet Özdoğan’ın, “UEFA’dan ne ceza gelecek?” diye sorması üzerine iki kez kürsüye çıkmak zorunda kalan Özbek, “Böyle bir soru olabilir mi? Allah aşkına Galatasaray’ı koruyalım, yönetimi veya Dursun Özbek’i değil” dedi.

'Kulübü koruyalım, Özbek'i değil!'

Sarı-Kırmızılı kulübün Ekim ayı Divan Kurulu toplantısında konuşma yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, eleştiriler nedeniyle iki kez kürsüye çıkmak zorunda kaldı. Özellikle başkan adaylarından Ahmet Özdoğan’ın, “UEFA’dan ne ceza gelecek” sorusuna ve Sportif AŞ ile ilgili bazı eleştirilere sinirlenen Özbek bir kez daha söz alarak, şunları söyledi: “Galatasaray Sportif AŞ’nin hassas noktaları vardır. Bu konuları ikili görüşmelerde anlatayım diyorum. Bazı konular vardır ki burada tüm Türkiye’ye deklare eder gibi söylenmemesi gerekiyor...”

‘Galatasaray yaralanmasın’

“Cevap vermekten kaçtığım için değil, mahsuru olacağı için kısa geçtim. Daha nasıl söyleyeyim. Birbirimizi yaralayabiliriz ama Galatasaray’ı yaralamayalım. Ahmet Özdoğan soruyor; ’UEFA’dan ne ceza gelecek?’ Böyle bir soru olabilir mi? Bu konu gündeme gelebilir mi? Böyle bir şey olamaz. Allah aşkına Galatasaray’ı koruyalım, yönetimi veya Dursun Özbek’i değil.”

‘Sıkıntılı günler bitiyor’

Başkan Özbek, yapılan eleştirilerin büyük bölümünden istifade ettiklerini dile getirirken, “Bugün birlik ve beraberlik zamanıdır. Eğer bize saldırılıyorsa, doğru yoldayız. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Biz sıkıntılı günleri artık geride bırakıyoruz. Ne mutlu Galatasaraylıyım diyene” açıklamasını yaptı.

'3 aylık süreçte kâra geçtik'

Geçtiğimiz 3 aylık dönemde 10.9 milyon Lira kârımız oldu. Buna bağlı olarak öz kaynaklarda artış 97 milyon 300 bin Lira’ya ulaştı. 31 Ağustos 2016’da 64 milyon Lira olan hasılatımız, 31 Ağustos 2017’de 147 milyon Lira seviyesine çıkmıştır. Bunda en önemli sebeplerden biri, taraftarımızın gösterdiği ilgidir. Bu iyileşmenin devamı için birlik ve beraberliğimizin devamını rica ediyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ