MENÜ

Kara Kartal'ın gözü Gençler'de

Süper Lig’de 8. hafta mücadelesinde yarın akşam Gençlerbirliği’ne konuk olacak Siyah-Beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına dün akşam yaptıkları antrenmanla devam etti.

Kara Kartal'ın gözü Gençler'de

Süper Lig’de 8. hafta mücadelesinde yarın akşam Gençlerbirliği’ne konuk olacak Siyah-Beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına dün akşam yaptıkları antrenmanla devam etti. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda yıldızlar, taktik ve kondisyon ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Beşiktaş kafilesi, bugünkü idman sonrasında Ankara’ya gidip kampa girecek.

Kadroda büyük değişim

Beşiktaş’ın başarılı teknik direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi’nde salı günü Monaco’yla oynayacakları maçı düşünerek Gençlerbirliği maçında kadroda rotasyon yapacak. Güneş’in, Trabzonspor’la oynadıkları son lig mücadelesinin 11’inden 5 futbolcuyu değiştirmeyi planladığı bildirildi. Başarılı hoca, sağ bekte Necip Uysal’ın yerine sakatlığı geçen Adriano’yu görevlendirip ön libero hattını da Medel ve Tolgay yerine Oğuzhan ile Atiba’yla kurması bekleniyor. 65 yaşındaki çalıştırıcının, sağ kanatta Lens’i, forvette de Negredo’yu kenara çekip Quaresma ve Cenk Tosun’u ilk 11’de başlatacağı tahmin ediliyor.

Aras Özbiliz geri döndü

Teknik direktör Şenol Güneş’in genç takıma gönderdiği Aras Özbiliz, tecrübeli teknik adam tarafından affedildi. Önceki gün A Takım’la çalışmalara başlayan tecrübeli sağ kanat, arkadaşlarıyla forma rekabetine hazır olduğunu söyledi. Tecrübeli futbolcu, daha çok çalışıp teknik direktör Şenol Güneş’ten formayı kapmaya çalışacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ