MENÜ

İstanbul at yarış tahminleri - Ümit Bekmezci'nin yorumları

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

İstanbul at yarış tahminleri - Ümit Bekmezci'nin yorumları

11 Ekim Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

PIERRO günün kalesi

1.AYAK: İyi durumdaki Şükrü uygun kilosuyla çok şanslıdır. Sabah idmanlarında beğendiğim Merih, sert ve ciddi rakib olur. Atmaca Beyi içinde olumlu duyumlar aldım, mutlaka değerlendirin. Alderamin ve Baydarşah daha sonra şans verdiğim isimlerdir.

2.AYAK: Lehine görünen sürat yarışında Kısrakbaşı sprinter yapısıyla denk rakiplerine üstünlük sağlayabilir, ben ilk şansı veriyorum. Önde kuracağı sert temposuyla Erbabam, çıktığı gibi bitirebilir. Thor ve Habilden daha sonraki ihtimallerdir.

3.AYAK: İlk startı tatminkar olan Avrupa orjinli tay Pierro'nun, artan form ve tecrübesiyle denk rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum.

4.AYAK: Bu aralar çok iyi form tutan Khan of Ghost, yaşça büyük rakiplerine rağmen yine çok şanslıdır. Şampiyon Blaze To win ile tempo koşularını seven Behramkale rakip gördüğüm ikilidir.

5.AYAK: Sanay, İzbeli, Rusgelin, Gülsima, El Hamame, Nazo Sultan, Şen Nehir, Islah ve Ezgili bu zorlu koşuda imkanlar ölçüsünde şans verdiğim kısraklardır.

6.AYAK: Atımız Burundi'ye ekip olarak çok güvenmekteyiz ve ilk şansı veriyorum. Fassbender ve Safir Kız ikilisi rakiplerimizdir. İyi bir gün ve bol şanslar dileğiyle....

6-2-1-4-3
10-4-2-5
8
7-2-1
1-2-3-8-9-7-6-5-4
9-6-13

Haberin Devamı
YORUM YAZ