MENÜ

Furkan Korkmaz'lı Sixers, İngiltere'de maça çıkacak

NBA’in uluslararası arenada tanıtımı için Londra’da yapılacak sezon maçında, Furkan Korkmazlı Philadelphia 76ers ile Boston Celtics 11 Ocak’ta karşılaşacak.

Furkan Korkmaz'lı Sixers, İngiltere'de maça çıkacak

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Philadelphia 76ers ile Boston Celtics arasındaki sezon karşılaşması, 11 Ocak 2018’de İngiltere’nin başkenti Londra’da oynanacak.

Boston Celtics ile Cleveland Cavaliers arasında 18 Ekim Çarşamba günü yapılacak karşılaşmayla başlayacak NBA’de 2017-18 sezonunun programı, netleşmeye başladı.

NBA’in uluslararası arenada tanıtımı için yapılan ülke dışı karşılaşmalarından Londra ayağında, bu sezon kadrosunu 20 yaşındaki milli oyuncu Furkan Korkmaz ile güçlendiren Philadelphia 76ers ile Boston Celtics, 11 Ocak 2018’de karşı karşıya gelecek.

Londra’da oynanacak sekizinci normal sezon NBA karşılaşmasının biletleri, 20 Ekim Cuma günü satışa çıkacak.

Karşılaşma, Celtics’in, 2007 yılında Minnesota Timberwolves’a karşı sezon öncesi yaptığı hazırlık maçından sonra Londra’daki ikinci müsabakası olacak. 2013 yılında Oklahoma City Thunders ile Manchester’da hazırlık maçına çıkan Sixers ise Londra’ya ilk kez gelecek.

Furkan, takımının dün yine Boston Celtics’e 113-96 yenildiği hazırlık maçında 13 sayı, 6 ribaunt, 3 asist ve 1 top çalmayla oynamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ