MENÜ

Feghouli'nin yeri hazır

Milli ara sonrası Feghouli’nin takımdaki yeri değişmeyecek. Cezayirli yıldız, Konyaspor deplasmanında yine ilk 11’de ve sağ açıkta görev yapacak.

Feghouli'nin yeri hazır

Milli ara sonrası Feghouli’nin takımdaki yeri değişmeyecek. Cezayirli yıldız, Konyaspor deplasmanında yine ilk 11’de ve sağ açıkta görev yapacak. Hocası Tudor ise kısa sürede takıma uyum sağlayan 27 yaşındaki futbolcudan ceza sahasına daha fazla girmesini ve Gomis’e destek olmasını istedi.

Millilerde sorun yok

Dünya Kupası elemeleri çerçevesinde milli takımlara 10 futbolcu gönderen Galatasaray’da, tüm isimlerin sorunsuz geri dönmesi yüzleri güldürdü. Teknik direktör Igor Tudor, bugünkü antrenmanda bu futbolcularla bir görüşme yaparak hem onların moral durumlarını hem de kondisyon seviyelerini öğrenmeye çalışacak. Kadro hakkındaki son karar da bu toplantıdan sonra netleşecek.

Galatasaray hız kesmedi

Sarı-Kırmızılı ekipteki yüksek tempo hız kesmeden devam ediyor. Tudor dün akşamki idmanda da oyuncuların pestilini çıkardı. Ancak tüm futbolcular bu tempoya alışmış durumda. Antrenman bazlı bir sakatlık yaşanmaması da, Hırvat hocanın uyguladığı tekniklerin doğru olduğunun bir kanıtı olarak görülüyor. Aslan’ın bugünkü çalışmasına milli futbolcuların da katılması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ