MENÜ

Cenk'e durmak yok

Beşiktaş’ın parlayan yıldızı Cenk Tosun, 2 gollük Finlandiya maçı sonrasında Siyah-Beyazlı formayla Gençlerbirliği karşısına çıkacak. Kara Kartal’da milli aranın ardından görev yaptığı maçlarda tam 8 gol atan CT23, şovuna yarın da devam etmek için çaba gösterecek.

Cenk'e durmak yok

Siyah-Beyazlılar, milli ara sonrasında Süper Lig’e yarın akşam Gençlerbirliği’yle deplasmanda oynayacağı maçla dönüş yapacak. Ligdeki son 2 karşılaşmasında Fenerbahçe’ye kaybeden, Trabzonspor’la da berabere kalan Kara Kartal, Başkent’te yapacağı mücadeleyi kayıpsız geçip yeni bir sayfa açmayı planlıyor. Oyuncularını bu mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla hazırlayan teknik direktör Şenol Güneş, lig sonuncusu rakibini evinde devirmenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş’a son 2 sezonda çifte şampiyonluk yaşatan Güneş, yarınki maçta takımın formda golcüsü Cenk Tosun’a güveniyor. Finlandiya’ya attığı 2 klas golle formunun zirvesinde olduğunu gösteren 26 yaşındaki futbolcu, yarınki mücadeleye ilk 11’de çıkacak.

Boş geçmek istemiyor

Milli ara sonrasında çıktığı 1 haftalık periyotlarda Beşiktaş formasıyla 8 gole imza atan Cenk Tosun, bu istatistiğini Ankara’da da sürdürmek için çaba gösterecek. Bu sezon hem lig hem Şampiyonlar Ligi hem de milli takımla Dünya Kupası elemelerinde adeta gol olup yağan başarılı oyuncu, özel olarak hazırlandığı Gençlerbirliği karşılaşmasını da boş geçmemeyi istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ