MENÜ

Anadolu Efes - Real Madrid maçı Pembe Top'la başlayacak!

Anadolu Efes – Real Madrid maçı, Pembe Top ile yapılacak hava atışı ile başlayacak.

Anadolu Efes  - Real Madrid maçı Pembe Top'la başlayacak!

Anadolu Efes,Turkish Airlines Euroleague’deki ilk maçında Real Madrid’i Sinan Erdem Spor Salonu’nda ağırlayacak. 12 Ekim Perşembe günü 20.00’de başlayacak karşılaşma, Anadolu Sağlık Merkezi’nin ev sahipliğinde oynanacak. İki takım arasındaki 25. Euroleague maçı olacak karşılaşmada Pembe Top Sahada projesi de dördüncü kez gerçekleştirilecek. Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için gerçekleştirilen proje kapsamında karşılaşmanın hava atışını başarılı oyuncu Elçin Sangu, Pembe Top ile yapacak. BasketbolseverlerinAnadolu Efes’in yeni sezon ürünlerine ulaşabileceği karşılaşmada Anadolu Efes Kızları ve kulüp maskotu Çaylak da 2017 – 2018 sezonu performanslarıyla sahada olacak.

Anadolu Efes, yenisezondaki TurkishAirlinesEuroleague serüvenine Real Madrid’i ağırlayarak başlayacak.

İki takımda arasında İstanbul’da oynanan 13. Euroleague karşılaşması olacak maç, Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi iş birliğiyle meme kanseriyle mücadele konusunda kadınları bilinçlendirmek için hayata geçirilen Pembe Top Sahada Projesi’ne de sahne olacak.

Karşılaşma, meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top ile başlayacak ve hava atışını başarılı oyuncu Elçin Sangu gerçekleştirecek.

Maç biletleri Tixbox.com.tr’de

Basketbolseverler, bu önemli olaya sahne olacak maçın biletlerine ise www.tixbox.com.tr üzerinden ulaşabilecek.

Bilet fiyatları 22 TL ile 75 TL arasında değişirken Sinan Erdem Spor Salonu’na gelen basketbolseverler, salon içinde ve dışında yer alan TIXBOX gişelerinden sezonluk kombine de alabilecekler.

Bryant Dunston tüm zamanlar blok sıralamasında 10. sıraya yükselebilir

Anadolu Efes Kızları ve kulüp maskotu Çaylak’ın yeni sezona özel performanslarını sergileyeceği maç, BryantDunston ve BrockMotum için de özel bir öneme sahip olacak.

Bugüne kadar Euroleaguemaçlarında toplam 138 blok yaparak tüm zamanlarda 11. sırada bulunanBryantDunston, Real Madrid karşılaşmasında 3 blok yapması halinde D'OrFischer’ıgeçerek 10. sıranın tek sahibi olacak. Başarılı pivot, 5 blok yapması halindeise 9. sıradaki DennisMarconato’yugeçecek.

Ayrıca Anadolu Efes’in yeni transferlerinden BrockMotum, karşılaşmada 16 sayı atması halinde Euroleague kariyerinde toplamda 500 sayıya ulaşmış olacak.

Anadolu Efes, Euroleague açılış karşılaşması için tüm basketbolseverleri, Sinan Erdem Spor Salonu’na davet ediyor.




Haberin Devamı
YORUM YAZ