MENÜ

Trabzon'un gururu Yusuf Yazıcı

Bordo-Mavili camianın büyük umutlar beslediği Yusuf Yazıcı, milli takımdaki performansıyla da göz doldurdu. Finlandiya karşısında ilk 11’de sahaya çıkan genç yıldız, oynadığı oyunla övgü almayı başardı

Trabzon'un gururu Yusuf Yazıcı

Trabzonspor forması altında gösterdiği performansla yıldızı parlayan ve Avrupa’nın önde gelen kulüplerini peşine takan Yusuf Yazıcı, oynadığı oyunla alkış almaya devam ediyor.

Önceki gün Dünya Kupası Elemeleri’nde Finlandiya ile oynanan karşılaşmaya ilk 11’de başlayan 20 yaşındaki futbolcu, sahada kaldığı süre boyunca rakip savunmaya zor anlar yaşattı ve bir kez daha taraftarların beğenisini kazandı.

Rusya’ya gitme şansımız olmamasına rağmen sahada basmadık yer bırakmayan genç yıldız, 75. dakikada yerini Celta Vigo forması giyen Emre Mor’a bıraktı.

‘Bugün çok iyi oynadınız’

Öte yandan bir başka Trabzonsporlu futbolcu Okay Yokuşlu da Finlandiya karşısında sahanın iyi isimlerinden birisi olmayı başardı. 23 yaşındaki futbolcu 90 dakika sahada kalırken, hem hücuma hem de savunmaya yaptığı katkı ile dikkat çekti.

Fırtına’nın teknik direktörü Ersun Yanal ise maçın ardından iki futbolcuyu da özel olarak tebrik etti. Performanslarını çok beğendiğini belirten 55 yaşındaki teknik adam, “Bir iddiamız olmamasına rağmen bugün çok iyi oynadınız. Sizinle gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. Karadeniz ekibinin sezon başında kadrosuna kattığı Volkan Şen ise karşılaşmada süre alamadı.

Lucescu'nun yerine Abdullah Avcı!


Haberin Devamı
YORUM YAZ