MENÜ
Sponsorlu

SHELL HELIX DERBİYE GÖTÜRÜYOR

22 Ekim Pazar günü oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisine, Shell Helix ve Fanatik yazarları ile birlikte gidiyoruz.

SHELL HELIX DERBİYE GÖTÜRÜYOR

Peki nasıl?

Sosyal medya hesaplarınızdan (facebook, instagram, twitter) #yoladevamet etiketi ile taraftarı olduğunuz takıma olan tutkunuzu ve takımınızla yola çıkış hikayenizi ifade eden fotoğraf, metin veya videoları paylaş, Fanatik Yazı işleri tarafından seçilecek olan 11 kişiden biri olma şansını yakala! Shell Helix sponsorluğunda, Fanatik yazarlarıyla derbi heyecanını tribünde yaşa…

Derbi sonrası sizleri neler bekliyor?

Yazarlarımız derbi ile ilgili yorumlarını yazarken, sizlerden de yorumlar alacağız. 24 Ekim Salı günü piyasaya çıkacak olan Fanatik Gazetesi’nde ve fanatik.com.tr üzerinden de, "Shell Helix ile Derbi Özel" sayfasında görüşlerinize yer vereceğiz.

SHELL HELIX YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI

Kampanya, 10/10/2017ve 19/10/2017 tarihleri arasında 9 gün olarak Doğan Gazetecilik A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.

Kazananlar 19/10/2017 Perşembe günü Fanatik Gazetesi sosyal medya hesaplarından (facebook, instagram, twitter) ilan edilecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kampanya katılımında mükerrer katılımlar elenecektir. 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez.

BİLET KAZANIMI SONUNDA, KAZANAN OKURUN PASSOLİG KARTINA BİLET YÜKLENECEĞİ İÇİN KAZANANIN ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TÜRK TELEKOM STADYUMU’NA GİRİŞ YAPABİLECEK "GS PASSOLİG" KARTI OLMAK ZORUNDADIR.

Derbi bileti kazanan okurların İstanbul dışında ikamet ediyor olmaları durumunda ulaşım ve konaklama bedelleri talihli tarafından karşılanacaktır.
Derbi bileti kazanan okurların belirlenen buluşma noktasına kadar ulaşımları talihli tarafından sağlanacaktır.
Derbi bileti kazanan okurların maç sonrası Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’ndan ulaşımları talihli tarafından sağlanacaktır.

YORUM YAZ