MENÜ

Hande Baladın: Yeni sezon öncesi çok heyecanlıyım

Eczacıbaşı VitrA’nın genç oyuncusu Hande Baladın, "CEV Kupası’nda şampiyon olmak istiyoruz. Yabancı sınırlamasından dolayı değil, orayı hak ettiğim için ilk 6’da oynamak istiyorum" dedi.

Hande Baladın: Yeni sezon öncesi çok heyecanlıyım

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı’nın genç smaçörü Hande Baladın, yeni sezon öncesinde çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Hande Baladın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güzel bir sezon geçireceklerine inandığını belirtti.

Yeni bir kadro kurulmasına rağmen oyuncuların birbirini tanıdığını vurgulayan 20 yaşındaki voleybolcu, "Yeni sezon öncesi çok heyecanlıyım. Hocamızla gelişmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. İyi bir antrenman süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Yeni sezonda elimizden gelenin en iyisini yapacağız." diye konuştu.

- "CEV Kupası’nda şampiyon olmak istiyoruz"

Hande Baladın, bu sezon mücadele edecekleri CEV Kupası’nda şampiyon olmak istediklerini dile getirdi.

Türkiye’nin şampiyonluğa ulaştığı 2017 Dünya 23 Yaş Altı Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda "En değerli oyuncu" ve "En iyi köşe smaçörü" ödüllerini kazanan genç oyuncu, "CEV Kupası’nda şampiyon olmak istiyoruz. Çalışmalarımıza buna göre devam ediyoruz. İyi başladık, çok mutluyuz. Tecrübeli oyuncular bize çok yardımcı oluyor. Antrenmanlarda yaptığımız hataları onlara soruyoruz. Herkes kendi pozisyonunda oynayan tecrübeli isimlerden yardım alıyor. " değerlendirmesinde bulundu.

- "İlk 6’da olmak istiyorum"

Milli voleybolcu, yeni sezondan büyük beklentilerinin olduğunu ifade etti.

Takımda genç oyunculara verilen desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini aktaran Hande, "Umarım sezon sonuna kadar destek bu şekilde devam eder. Sezonu uzun zamandır bekliyordum. Her sezon olduğu gibi bu sezondan da büyük beklentilerimiz var." ifadelerini kullandı.

Hande Baladın, yeni sezonda elinden gelenin en iyisini yapacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kişisel hedefim, ilk 6’da oynayabilmek. Yabancı sınırlamasından dolayı değil, orayı hak ettiğim için ilk 6’da oynamak istiyorum. Elbette takım yeni kuruldu ve şu anda hiçbir şey belli değil ama her oyuncu gibi ben de ilk 6’da oynamak istiyorum. Uzun vadede umarım daha güzel başarıları hedefleyebiliriz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ